+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Huawei reparation hos FixByDrive

Velkommen til FixByDrive! Vi reparerer din ødelagte enhed på vores værksted i Herning på Bredgade 41. Er din telefon altså gået i stykker, så du har brug for en Huawei reparation af den? Så er du landet det helt rigtige sted! Vælger du nemlig at få foretaget din Huawei hos os, kan du være sikker på at du får en god service og garanti for at de bedste dele der bliver brugt. Det er desuden fuldstændigt ligegyldigt, hvilken Huawei model du har – vi kan med garanti fikse den for dig. Vi reparerer nemlig både Huawei P serien, Mate serien og Honor serien. Har du altså smadret skærmen på din Huawei? Måske holder batteriet ikke længere så godt, som det gjorde i starten? Eller er det en vandskade, der har sat sig dybt i din telefon? Der kan forekomme mange problemer med din telefon, men vi står heldigvis altid klar til at hjælpe dig. Vi laver nemt og hurtigt en Huawei reparation for dig, samt mange andre reparationer, som naturligvis inkluderer både tablets, computere og smartphones fra andre mærker. Læs derfor med her på siden, og opdag de mange muligheder med en reparation hos FixByDrive.

Huawei reparation i Herning

Bor du i Herning, og har du været så uheldig, at du har fået lavet en væskeskade på din telefon? Er du kommet til at spilde kaffe udover den? Intet problem. Her hos FixByDrive er vi nemlig stolte af at kunne tilbyde bunkort reparation af din Huawei – og dette som en af de eneste i hele Herning og omegn. Faktisk kan 90% af alle de reparationer, som vi laver, blive gennemført på under 45 minutter. Det er således ligegyldigt, om du skal have skiftet din skærm, mikrofon, batteri, eller om du blot skal have efterset din enhed for småfejl – du kan altid booke en tid hos os.

 

Reparation af Huawei i Holstebro.

Vi tilbyder naturligvis også Huawei reparation til dig, der bor i Holstebro. Vores Huawei reparation er lynhurtig og så er den naturligvis også i allerhøjeste kvalitet. Du får med garanti den bedste service i omegnen her hos os, og så kan vi desuden reparere alt lige fra en ødelagt skærm til en ødelagt knap. Bor du altså i Holstebro, skal du ikke tøve med at ringe til os, hvis du en dag får brug for en Huawei reparation i Holstebro eller omegn – vi står altid klar til at hjælpe dig.

 

Huawei reparation Silkeborg

Bor du i Silkeborg, har du tabt din telefon i Silkeborg sø, da du var ude og sejle? Så frygt ikke, vi kan hjælpe dig. Vi reparerer nemlig alle typer af vandskaber helt uden problemer, og det er altså fuldstændig ligegyldigt, om du har en Huawei fra P serien, Mate serien eller Honor serien – her hos FixByDrive foretager vi nemlig Huawei reparationer af alle Huawei modeller, og vi gør det altid med et smil på læben. Her hos os får du desuden muligheden for helt selv at bestemme, hvilken kvalitet du vil have på dine reservedele. Vi har nemlig A+++ og OEM kvalitet på de fleste af reservedelene, og ved din bestilling fortæller du os derfor blot, hvilken kvalitet du ønsker. Hvis du vil have din enhed repareret af os, skal du blot forbi vores værksted på Bredgade 41 i Herning. Vi står her klar til at hjælpe dig, så du igen kan bruge din enhed uden problemer.

 

Service af allerhøjeste kvalitet

Her hos Fix By Drive går vi meget op i, at vores kunder er glade. Er du i tvivl om, hvad din mobil fejler, så diagnosticerer vi fejlen for dig inden vi begynder på reparationen.

Vi bruger kun markedets allerbedste reservedele – vi er faktisk så sikre på dem, at vi yder livstidsgaranti på alle vores udskiftede dele. Det betyder, at hvis den udskiftede del på din enhed går i stykker efter 5 eller 10 år, så fikser vi det helt gratis!

Har du nogen spørgsmål til os, kan du ringe til os på 93 10 98 99, eller du kan skrive en mail til os på info@fixbydrive.dk.

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 27012213 

Betalingsmuligheder

Følg os