+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iMac Retina 21,5 2013-2015

Sløv iMac? Loadingsproblemer? Flækket skærm? Bluetooth eller wifi problemer? Problemer med din iMac kan være mange. Men der er heldigvis en løsning på problemer som disse. Vi kan med 90% sikkerhed reparere din iMac så du slipper for at købe en ny. Skulle du alligevel ud og investere i en ny iMac, kan vi også hjælpe dig med opsætning og overførsel af data til din nye Imac.

Her er priserne for at udbedre fejlen på iMac. Fandt du ikke prisen? Giv et kald på 93109899 alle dage mellem 8-19. Så finder vi den rigtige løsning for din iMac eller Macbook computer.

 

 

Priser

Apple iMac reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Fjernelse af virus og malware uden data tab 800 kr.
LCD udskiftning Kontakt for pris.
Strømforsyning udskiftning 2900 kr.
Grafikkort udskiftning Kontakt for pris.
256GB SSD Harddisk inklusiv montering 2000 kr.
512GB SSD Harddisk inklusiv montering 2500 kr.
1TB SSD Harddisk inklusiv montering 3900 kr.
Installation/Geninstallation af macOS 500 kr.
WiFi Udskiftning 1900 kr.
Backup af data 700 kr.
Backup fra defekt harddisk Kontakt for pris

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

iMac strømforsyning udskiftning?

Slukker din iMac lige pludseligt mens du arbejder? Eller genstarter den? Så kender vi problemet. Vi har repareret mange iMacs med netop dette problem. Problemerne kan være mange, men det er typisk strømforsyningen der er skyld i at din iMac slukker pludseligt uden at give besked. Ved at få udskiftet din strømforsyning, kan du med tryghed arbejde videre med din iMac uden at være bange for at den pludselig slukker.

Fakta om enhed

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.