+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPad 2 Reparationer 

Har du en iPad der trænger til at blive repareret, men du er i tvivl om hvilken reparatør du skal vælge? Det kan være dit iPad glas er knust eller batteriet muligvis ikke holder som det gør da du købte den?
Hos FixByDrive er vi specialister indenfor reparationer af iPads. Vi har i mange år repareret iPads og andre tablets og kan helt sikkert også hjælpe dig. Du kan herunder se vores priser og kontakte os, hvor vi derefter sender en reparatør ud for at fikse din iPad.

Hvordan er servicen tænker du? Besøg Trustpilot og vurder selv hvad vores kunder synes om os.

Priser

iPad 2 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++ 500 kr.
Glas udskiftning OEM (Bedre kvalitet) 600 kr.
Skærm udskiftning (LCD) 500 kr.
Bagside udskiftning 800 kr.
Batteri udskiftning 600 kr.
Jackstick udskiftning 400 kr.
3G antenne udskiftning 400 kr.
Wi-Fi udskiftning 400 kr.
Ladestik udskiftning 400 kr.
Højttaler udskiftning 350 kr.
Volume/Lydløs udskiftning 400 kr.
Home knap udskiftning 400 kr.
Bluetooth udskiftning 400 kr.
Panserglas 300 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Gratis diagnose på din iPad, iPhone og Smartphone

Vores diagnose er altid gratis. Ligegyldig hvor lang tid vi bruger på din iPhone eller en anden enhed, så koster det ingenting at finde ud af hvad problemet er. Så du kan trygt ringe til os og få afhentet din enhed, hvor vi derefter vurderer hvad det vil koste at udbedre fejlen. Du kan herefter takke ja eller nej, det bestemmer du helt selv.

Glasset er smadret på iPad i Herning?

Hvis glasset på din iPad 2 er ødelagt, flækket eller på en anden måde itu så den ikke længere virker når du bruger den? Lad os kigge på din iPad 2 og vurdere hvad der skal til for at få din enhed op at køre igen. Vi kan udskifte alt fra batteri til højtaler og bundkort i Herning. Kontakt vores Herning afdeling i dag og lad os fikse din Apple iPad.

Fakta om enhed:

iPad 2 er Apples 2. iPad de præsenterede tilbage i 2011, som fungerer som en computer man kan have med på farten. iPad 2 er født med en lynhurtig A5 processor som der også sad på iPhone 4S. Processoren der sidder i denne iPad er dobbelt så hurtig som den processor der sad i Apples første iPad – nemlig iPad 1.

iPad 2 kommer i 2 forskellige farver, som man også ser i iPhones – sort og hvid. Det var denne iPad der gjorde det muligt at optage i High-definition (HD) kvalitet med det indbyggede kamera der sad på bagsiden. Hidtil har det kun været muligt at optage i VGA kvalitet.

iPad 2 har en stor lækker skærm på 7,3” og et kæmpe batteri, der gør arbejdet meget nemmere i hverdagen.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.