+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPad 7/iPad 8/iPad 9 Reparationer 

Ejer du en iPad 10,2 som du er kommet til at tabe og det har resulteret i et knust glas? Eller også har du måske spildt vand på den så den ikke længere kan tænde? Så er du det helt rigtige sted. Vi kan hos FixByDrive, hjælpe dig med at reparere din iPad så den igen fungerer som den var ny. 

Er du i tvivl om hvilken iPad model du har? Det kan være du er i tvivl om det er en iPad 2018 eller 2019 model? Eller om du kun skal have skiftet glasset på den? Så kontakt os allerede i dag.

 

Priser

iPad 7/iPad 8/iPad 9 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++ 900 kr.
Glas udskiftning OEM (Bedre kvalitet) 1050 kr.
Skærm udskiftning (LCD) 1000 kr.
Bagside udskiftning 1500 kr.
Batteri udskiftning 900 kr.
Jackstick udskiftning 1000 kr.
3G antenne udskiftning 1000 kr.
Wi-Fi udskiftning 1000 kr.
Ladestik udskiftning 1000 kr.
Højttaler udskiftning 1000 kr.
Volume/Lydløs udskiftning 1000 kr.
Home knap udskiftning 1000 kr.
Bluetooth udskiftning 1000 kr.
Panserglas 300 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Bedre garanti end alle andre steder

Vi er så sikre på vores reservedele og håndarbejde, at vi giver livstidsgaranti. Men hvad betyder så livstidsgaranti på din iPad? Det betyder kort og godt at du kan få repareret din iPad helt gratis hvis den pludselig ikke fungerer som den skal. Hvis du f.eks. får udskiftet din iPad glas og din touch funktion pludselig ikke fungerer som den skal efter 5 år, så skifter vi den helt uden beregning. Eneste betingelse er at dit glas på din iPad ikke må være knust eller på anden måde være beskadiget.

iPad 7 reparationer i Herning

iPad 7 er et af Apples bedste iPads men hvor skal man nu få den repareret hvis uheldet er ude og du har tabt din iPad 7 og den nu ikke længere kan tænde? Du har måske vigtige filer, billeder eller videoer som du gerne vil have lagt over på et USB stik? Sådanne problemer har vi specialiseret os i og kan sikkert også hjælpe dig med at løse problemerne. Book en tid hos FixByDrive i dag og få repareret din iPad i dag.

Hernings bedste iPad værksted

Du kender det selv. Du har ødelagt skærmen på din iPad eller en anden enhed, men ved ikke hvor du skal få det repareret? Er det nu de rigtige til at udføre opgaven og hvad sker der med min garanti efter jeg får skiftet skærmen eller batteriet? Får man en kvittering på den udskiftede del? Spørgsmålene kan være mange når du skal have fikset din iPad. Det er derfor vi er her. Kontakt os og hør nærmere.

Bedste butik i Herning hvor du kan få repareret din iPhone

Vi hos FixByDrive i Herning, gør alt for at yde den bedste service. Vores koncept er simpelt: Vi skal gøre det så nemt og billigt for kunden som overhovedet muligt, samtidig med at kvaliteten af reservedelene på alle enheder som iPhone, Macbook, iPad, Nokia, Samsung mm, stadig bibeholdes. 
Vi bruger altid de bedste reservedele når vi reparerer din enhed og giver derfor også garanti på alle reparationer.

Ved du ikke hvilken model du har, som har en fejl der skal repareres? Så kontakt os og vi hjælper dig.

iPad og tablet reparation i Herning

Det er ikke kun iPad reparationer vi udfører hos FixByDrive. Vi reparerer alle mærker som Sony, Samsung, Huawei, Lenovo og mange andre. Vi har i flere år repareret mange former for tablets og ved lige præcis hvad der skal til for at få din tablet og iPad op at køre igen. Så hvis du søger et sted der kan reparere din tablet og iPad med de bedste reservedele der er på markedet, så er vi de rette du skal kontakte. Kom blot forbi vores værksted på Bredgade 41 i Herning, så skal vi nok hjælpe dig!

Batteri reparation på din iPad i Herning

Batteriet på din iPad kan godt trænge til at blive udskiftet efter et par års brug, da batterier på iPad kan ligesom alle andre andre, blive slidt.
Når vi udskifter batteri på din iPad, sætter vi altid et helt nyt batteri i som har samme kapacitet, som din iPad havde da du købte den. Det sikrer dig at vi altid bruger batterier, der holder mindst lige så godt som dit batteri skal gøre i din iPad

iPad skærm reparation i Herning

Har du ødelagt glasset på din iPad og søger et sted der kan udskifte glasset i Silkeborg, men er i tvivl om hvilken reparatør du skal vælge i Silkeborg? Så er du endt det rigtige sted. Vi ved hvor vigtig din iPad er for dig og hvor en vigtig redskab det er i din hverdag, derfor gør vi alt for at reparere din iPad hurtigst muligt til billige penge.

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.