+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPad 3 Reparationer 

Har du været uheldig og tabe din iPad 3 og har smadret dit glas, hvor det kræver en udskiftning af denne? Eller har du problemer med at den ikke oplader og batteriet ikke holder så godt? Så er du ikke den eneste. Vi har gennem flere år hjulpet danske borgere med at reparere deres iPads til konkurrencedygtige priser. Vi har igennem disse år, specialiseret os indenfor reparation af iPad og andre apple enheder som iPhone og Macbooks.
Ved du ikke hvilken model iPad du har, kan du kontakte os og vi vil hjælpe dig med at finde den rigtige iPad model.

Du kan herunder finde priser på reparationer der vedrører Apple iPad. Hvis ikke prisen er tilgængelig, kan du med fordel kontakte os.

Ved du ikke hvorfor du skal vælge os til at istandsætte din iPad? Så kan du besøge Trustpilot og se hvor mange der er glade for vores fantastiske service.

Priser

iPad 3 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++ 600 kr.
Glas udskiftning OEM (Bedre kvalitet) 700 kr.
Skærm udskiftning (LCD) 600 kr.
Bagside udskiftning 800 kr.
Batteri udskiftning 600 kr.
Jackstick udskiftning 400 kr.
3G antenne udskiftning 400 kr.
Wi-Fi udskiftning 400 kr.
Ladestik udskiftning 400 kr.
Højttaler udskiftning 350 kr.
Volume/Lydløs udskiftning 400 kr.
Home knap udskiftning 400 kr.
Bluetooth udskiftning 400 kr.
Panserglas 300 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Lynhurtig

Vi ved hvor vigtig din smartphone betyder for dig. Du bruger den til Facebook, mail, sms, opkald, spil og mange andre ting. Det er derfor vigtigt for dig at din smartphone bliver repareret så hurtig som muligt. 90% af alle vores reparationer bliver udført indenfor en halv time. Hvis din smartphone eller computer ikke kan laves på stedet, så tager vi den på værksted. Her bliver den typisk fixet indenfor 2 dage hvor vi derefter kører den ud til dig igen. Bare rolig, du får en gratis låne enhed du kan låne i mellemtiden.

Batteri reparation på din iPad i Herning

Batteriet på din iPad kan efter flere års brug være slidt og det kræver sikkert at din iPad får udskiftet batteriet hurtigst muligt. Men hvem skal man vælge når man bor i Herning? Vi har i flere år vist hvorfor man skal vælge os. Vi giver dig absolut den bedste kundeservice og giver oveni livstidsgaranti på de fleste reparationer. Book en tid idag og se hvorfor vi skal hjælpe dig med at udskifte batteriet på din iPad.

Skærmudskiftning på din iPad i Herning og omegn

Batteriudskiftning, skærm udskiftning, skærm reparation eller anden problem med din iPad som kræver at den bliver efterset og muligvis skal repareres? Du er endt det helt rigtige sted når vi taler om iPad reparation i Herning. Book en tid til at få repareret din iPad og lad os vise dig hvorfor du skal vælge os en anden gang også.

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.