+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPad 4 Reparationer 

Mangler du nogen til at efterse din iPad, efter den har været en tur på gulvet? Kan du ikke få gang i din iPad 4 fordi den hele tiden genstarter? Så er du ikke alene om det. Mange gange kræver din iPad 4 et eftersyn, da elektronik efter nogle år pludselig kan holde op med at virke. Det kan være grundet tab, væskeskade, knust glas eller LCD der ikke viser billede.
Vi kan hos FixByDrive efterse din iPad, og vurdere hvad det vil koste at reparere den helt uden beregning.

Priser

iPad 4 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++ 500 kr.
Glas udskiftning OEM (Bedre kvalitet) 600 kr.
Skærm udskiftning (LCD) 600 kr.
Bagside udskiftning 800 kr.
Batteri udskiftning 600 kr.
Jackstick udskiftning 400 kr.
3G antenne udskiftning 400 kr.
Wi-Fi udskiftning 400 kr.
Ladestik udskiftning 400 kr.
Højttaler udskiftning 350 kr.
Volume/Lydløs udskiftning 500 kr.
Home knap udskiftning 500 kr.
Bluetooth udskiftning 500 kr.
Panserglas 300 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Midtjyllands bedste iPad reparatører

Vi har Midtjyllands bedste service ifølge Trustpilot, Facebook og Google. Vi ligger nummer 1 i hele regionen og vil gøre alt for at bibeholde vores flotte placering.
Ved at vælge os får du rigtig mange muligheder, bl.a. gratis låneenhed, prismatch, prisgaranti, livstidsgaranti og mange flere fordele. Udover det, får du altid mulighed for at vælge 2 typer af kvalitet når du skal have skiftet din skærm. Valget er dit.

Vi kører i forskellige byer og reparerer din iPad

Vi kører lige nu i forskellige byer som Herning, Silkeborg, Holstebro og Stuer omegn og reparerer forskellige enheder som Apple enheder, Samsung enheder og andre elektroniske apparater. Vores base ligger i Herning men dækker et stort område i Midtjylland og kan helt sikkert også hjælpe dig med at få repareret din enhed.

Fakta om enhed:

Apple iPad 4 der udkom i 2012 Oktober måned, var den første iPad med det nye lightning stik som vi kender det fra iPhone 5, 5S og 6 osv. Denne iPad 4, var Apples første iPad med den kraftige A6X processor som gjorde en iPad endnu hurtigere end de tidligere.
Udover denne kraftige processor, havde Apple også forbedret skærmen på denne iPad, selvom iPad 3 stadig var et af de bedste skærme på markedet.

Som vi kender det fra de andre iPads, var denne iPad også tilgængelig i 2 farver, nemlig sort og hvid.

Hvis du oplever problemer med din iPad 4 som f.eks. dårligt batteri, knust glas eller dårligt ladestik, så kan vi hjælpe dig hos FixByDrive.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.