+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPad 5/2017/2018 Reparationer 

iPad 5 og iPad 6, som også kaldes for 2017 og 2018 modeller, er meget populær blandt den danske befolkning. Desværre kræver iPads som disse også reparationer efter at have været tabt på gulvet. Det kan resultere i et knust glas, defekt højttaler eller touch id som ikke længere virker optimalt. Alle disse nævnte reparationer og flere til, er nogle reparationer vi kan udføre. Kontakt os blot på telefonnummer 93109899 eller skriv en mail til os via info@fixbydrive.dk, hvor vi derefter vil sende en reparatør ud på din adresse.

Har du yderligere nogle spørgmål? Kontakt os på 93-10-98-99 eller skriv til os gennem Facebook.

Priser

iPad 5/2017/2018 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++ 600 kr.
Glas udskiftning OEM (Bedre kvalitet) 800 kr.
Skærm udskiftning (LCD) 900 kr.
Bagside udskiftning 1500 kr.
Batteri udskiftning 700 kr.
Jackstick udskiftning 600 kr.
3G antenne udskiftning 600 kr.
Wi-Fi udskiftning 600 kr.
Ladestik udskiftning 1400 kr.
Højttaler udskiftning 600 kr.
Volume/Lydløs udskiftning 600 kr.
Home knap udskiftning 600 kr.
Bluetooth udskiftning 600 kr.
Panserglas 300 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Mange reparationer i Herning, Silkeborg og Holstebro

Hos FixByDrive har vi udført mange reparationer. Det har gjort os til eksperter indenfor området på reparation af Smartphone, Tablet og Computere.
Vi kan diagnosticere stort set alt når det gælder reparation af elektroniske enheder som Apple, Samsung og Huawei enheder.

iPad 5 og iPad 6 reparationer i Herning

iPad 5 og iPad 6 minder rigtig meget om hinanden og kan i mange tilfælde forveksles med hinanden, dog er iPad 6 nyere og hurtigere. Men hvad gør man lige hvis man taber sin iPad og man ikke længere kan bruge den? Du får måske splinter i fingrene ved at navigere rundt på skærmen? Så er det nok bedst at få skiftet skærmen eller glasset på din iPad, så du ikke længere oplever problemer med den. Det kan vi heldigvis hjælpe dig med.

Billig iPad reparation i Midtjylland

Vi kører rundt i Midtjylland og hjælper vores kunder med at få repareret deres enhed til billige penge. Om du bor i Herning, Silkeborg, Struer eller Holstebro, så kan vi godt hjælpe dig så du igen kan bruge din iPad uden problemer. Hvorfor os når der er mange andre der kan “gøre det samme”? Bliv klogere ved at besøge Trustpilot, Google og facebook og se hvorfor det er os folk vælger 🙂

Fakta om enhed:

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.