+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPad Air 1 Reparationer 

Vi tilbyder hurtig, professionel og billig reparation af din iPad air med markedets bedste reservedele. Vi har serviceret iPads i mange år og kan med stolthed kalde os specialister indenfor området. Se blot vores Trustpilot anmeldelser og bedøm selv.
Så om du skal have skiftet bagsiden, hjælp til at låse den op, kan vi være dig behjælpelig så din iPad Air kører som ny igen.

Priserne på iPad Air reparationer står herunder.
Du fandt ikke din pris? Kontakt os på 93-10-98-99 og vi vil hjælpe dig med det.

 

Priser

iPad Air 1 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++ 500 kr.
Glas udskiftning OEM (Bedre kvalitet) 650 kr.
Skærm udskiftning (LCD) 800 kr.
Bagside udskiftning 950 kr.
Batteri udskiftning 600 kr.
Jackstick udskiftning 600 kr.
3G antenne udskiftning 600 kr.
Wi-Fi udskiftning 600 kr.
Ladestik udskiftning 900 kr.
Højttaler udskiftning 650 kr.
Volume/Lydløs udskiftning 600 kr.
Home knap udskiftning 600 kr.
Bluetooth udskiftning 600 kr.
Panserglas 300 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Flere forskellige kvaliteter når det omhandler reparation

Vi har flere forskellige skærm kvaliteter, så du som kunde selv bestemmer hvad du gerne vil have. Vi har den prisvenlige A+++ skærm der er god til prisen og Original Refurb kvalitet til den der gerne vil have en original skærm på sin iPhone telefon.

Defekt skærm på iPad i Herning

Vil du have skiftet skærmen eller touch funktionen på din iPad, så er vi de rette at vælge. Vi kan lave stort set alt på din iPad, også vandskade der har resulteret i at din iPad ikke længere kan tænde.

Apple iPad batteriskift i Herning og omegn

Når din iPad har været brugt i nogle år, kan det resultere i at den genstarter automatisk, slukker af sig selv eller ikke længere kan holde strøm som den gjorde da du købte den. Det kan muligvis være batteriet på din iPad der er skyld i de nævnte problemet. Ved at udskifte batteriet på din enhed, kan du undgå alle disse problemer på din iPad. Så bor du i Herning eller nærliggende by, så book en tid til at få udskiftet dit batteri så du igen kan bruge din enhed uden problemer

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.