+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPad Air 3 Reparationer 

Har du købt den nye iPad air 2019 men tabt den, så det har resulteret i et ødelagt glas? Vi er her for dig. Vi har specialiseret os i at reparere alle former for iPads, iPhones, Macbooks, Samsung, Huawei og mange andre elektroniske enheder.
Du behøver ikke køre efter at få repareret din iPad. Du skal blot ringe til os og booke en tid eller skrive til os via mail, så vil vi hjælpe dig hurtigst muligt. Vi kører ud til din adresse og reparerer din iPad. Du betaler ikke for kørsel, kun for reparationen.

 

Priser

iPad Air 3 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++ —–
Glas udskiftning OEM (Bedre kvalitet) 1700 kr.
Skærm udskiftning (LCD) 1700 kr.
Bagside udskiftning Kontakt for pris
Batteri udskiftning 1200 kr.
Jackstick udskiftning 1000 kr.
3G antenne udskiftning 1000 kr.
Wi-Fi udskiftning 1000 kr.
Ladestik udskiftning 1200 kr.
Højttaler udskiftning 1000 kr.
Volume/Lydløs udskiftning 1000 kr.
Home knap udskiftning
Bluetooth udskiftning 1000 kr.
Panserglas 300 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Reparation af iPad i Herning

Herning, Holstebro og Silkeborg omegn er de byer vi kører rundt i og reparerer din iPad og andre smarte enheder. Vi udvider løbende med flere forskellige byer og kommer helt sikkert til din by indenfor nærmeste fremtid. Fælg med på vores Facebook side for at læse mere.

iPad der ikke lader?

Har du en iPad der ikke længere lader? Eller den genstarter pludseligt selvom du ikke har tabt den? Så tyder det på at dit batteri blot skal skiftes. Når du får skiftet dit batteri hos os, giver vi samme garanti som Apple giver – 2 år. Så er du sikker på at din iPad igen fungerer som det skal og du er sikret de næste 2 år.

Død iPad?

Tænder din iPad ikke længere selvom den ser helt ny ud? Grunden til at din iPad ikke længere kan tænde, kan være af mange grunde. Det kan være dit batteri skal udskiftes, skærmen er død, ladestikket er blevet slidt efter flere års brug eller den har måske fået vandskade uden du ved det? Heldigvis kan sådanne problemer med din Apple iPad fikses til billige penge hos os. Kontakt os og hør nærmere om hvorfor vi skal reparere din iPad.

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.