+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPad mini 1-2 Reparationer 

Rep af iPad mini skærme, er noget vi tit har udført. Vi har udskiftet smadret glas, udskiftet batteri og istandsat mange andre iPad modeller. Ipads 2, 3 og 4 er alle modeller mange børn bruger, som de taber på gulvet. Det kan i nogle tilfælde resultere i at skærmen bliver beskadiget eller at iPadden rent faktisk dør så den ikke kan tænde igen. Men vi er her for dig.
Du kan vha. telefonnummer 93109899 kontakte os eller skrive til os på Facebook. Du har også mulighed for direkte at gå ind på vores bookingsside og booke en tid til en iPad reparation.

Priser

iPad 1-2 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++ 500 kr.
Glas udskiftning OEM (Bedre kvalitet) 650 kr.
Skærm udskiftning (LCD) 700 kr.
Bagside udskiftning 1200 kr.
Batteri udskiftning 700 kr.
Jackstick udskiftning 500 kr.
3G antenne udskiftning 500 kr.
Wi-Fi udskiftning 500 kr.
Ladestik udskiftning 500 kr.
Højttaler udskiftning 500 kr.
Volume/Lydløs udskiftning 500 kr.
Home knap udskiftning 500 kr.
Bluetooth udskiftning 500 kr.
Panserglas 300 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Professionel reparation hos FixByDrive

Reparation af iPad er noget vi har gjort i flere år. Vi er specialister indenfor udskiftning af revnet eller knust glas, dødt batteri eller slidt ladestik. Vi kan med stor sikkerhed reparere alt når det gælder iPad reparation. Er du i tvivl om det kan betale sig at reparere din iPad? Så kontakt os og vi kommer og undersøger din iPad og giver dig et uforpligtende tilbud på reparation. Hvis du takker nej, får du din iPad tilbage i samme stand uden beregning.

iPad Mini glas reparation i Herning

Glasset på Apple iPad mini kan gå i stykker ved tab og kan resultere i dårlig touch eller noget andet der gør at du ikke kan bruge din iPad optimalt. Det kan derfor være at du skal haver skiftet dit glas på din iPad mini. Kontakt os hurtigst muligt og lad os vise dig hvorfor det er os du skal vælge når vi taler om reparation af din iPad.

LCD udskiftning på din iPad mini

LCDen kan, ligesom glasset, gå i stykker på din iPad. Det kan resultere i at du ikke kan se hvad der foregår på din iPad mini og den måske trykker af sig selv. Det er derfor det kræver at du muligvis har brug for en skærmudskiftning på din iPad mini. Send os en SMS og hør hvordan vi kan hjælpe dig billigt og nemt.

Fakta om enhed:

iPad mini 1 som udkom i 2012, var den første af sin slags i en mere kompakt udgave end vi hidtil havde set. Denne iPad kom, som navnet antyder, i en mindre skærm på 7,9” i forhold til de andre iPads der havde en skærm på 9,7”. Denne mini iPad kom med en opløsning på 1024 x 768 pixel og blev meget hurtig populær blandt folk grundet dens lette vægt og kompakte størrelse.

iPad mini fås i 2 forskellige farver som vi kender det fra de andre iPads, hvid og sort.
Den har desuden 16, 32 eller 64GB hukommelse.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.