+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPad mini 2019 Reparationer 

Har du også købt den lækre nye iPad mini 2019 model men tabt den? Det kan være det har resulteret i et smadret glas eller LCD, så du ikke kan se hvad der foregår på skærmen? Det kan vi hjælpe dig med. Vi har repareret flere hundrede iPads og ved lige præcis hvad der skal til for at reparere din iPad helt uden problemer. Hvis du ikke kan undvære din iPad mens vi laver den, kan du helt kvit og frit låne en iPad fra os. Bestil en tid i dag og få din Apple iPad mini fikset allerede i dag i Herning, Silkeborg og Holstebro.

Priser

iPad Mini 2019 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++ 1500 kr.
Glas udskiftning OEM (Bedre kvalitet) 1900 kr.
Skærm udskiftning (LCD) 1900 kr.
Bagside udskiftning 1900 kr.
Batteri udskiftning 1800 kr.
Jackstick udskiftning 1500 kr.
3G antenne udskiftning 1500 kr.
Wi-Fi udskiftning 1500 kr.
Ladestik udskiftning 1500 kr.
Højttaler udskiftning 1500 kr.
Volume/Lydløs udskiftning 1500 kr.
Home knap udskiftning 1500 kr.
Bluetooth udskiftning 1500 kr.
Panserglas 300 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Herning, Silkeborg og Holstebro reparationer af iPad

Vi har Danmarks bedste åbningstider. Vi har åbent alle dage mellem 8-23. HVER eneste dage, det gælder også søn- helligdage. Dog er vores telefontider mellem 8-19. Så har du tabt din iPhone der har resulteret i knust glas der kræver udskiftning sent om aftenen? Eller har du tabt din Samsung i vand og den ikke længere tænder? Så er vi til at få kontakt på alle ugens dage fra 8-23. Du ringer blot på vores telefonnummer. Vi har gratis support.

iPad skærm udskiftning til billigste pris

Søger du efter sted der kan reparere din iPad til markedets bedste priser, og samtidig få den bedste kvalitet? Så kan vi hjælpe dig hos FixByDrive. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Udskift dit glas på din iPad i Herning

Vil du have udskiftet dit glas eller skærm på din iPad i Herning, så ring til os og book en tid. Du kan også vælge at sende os en mail eller sms, så skal vi nok finde en tid der passer dig bedst. Vi kører ALLE ugens dage fra 8-23. Også Søn- Helligdage. Det bliver ikke nemmere at få repareret sin iPad i Herning. Telefontid er mellem 8-19.

Fakta om enhed:

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.