+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPad mini 3 Reparationer 

Er din iPad mini 3 blevet sløv? Den genstarter måske i tide og utide og du ved ikke hvorfor? Så er du ikke den eneste. Enheder som iPad mini 3 og ældre iPads, kan blive sløve efter flere års brug. Du tænker måske det er fordi de er for gamle, men sådan er det ikke altid med iPads. Nogle gange vil det hjælpe at skifte batteriet på din iPad mini, så den kan køre i fuld kræft uden nogle problemer. Er du i tvivl om hvad din iPad mini 3 fejler, så kan du kontakte os via Facebook eller booke en tid på vores bookingsside.

Fandt du ikke prisen på din iPad mini 3 reparation? Kontakt os og vi vil være dig behjælpelig.

Priser

iPad 3 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++ 600 kr.
Glas udskiftning OEM (Bedre kvalitet) 800 kr.
Skærm udskiftning (LCD) 700 kr.
Bagside udskiftning 1000 kr.
Batteri udskiftning 700 kr.
Jackstick udskiftning 500 kr.
3G antenne udskiftning 500 kr.
Wi-Fi udskiftning 500 kr.
Ladestik udskiftning 500 kr.
Højttaler udskiftning 500 kr.
Volume/Lydløs udskiftning 500 kr.
Home knap udskiftning 500 kr.
Bluetooth udskiftning 500 kr.
Panserglas 300 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Billig iPad reparation

Billig iPad reparation? Så er du endt det rigtige sted. Vi er så sikre på vores priser, at vi har prismatch på alle vores reparationer. Hvad er prismatch tænker du? Det betyder rent faktisk at hvis du finder den pågældende reparation billigere et andet sted, så matcher vi prisen. Det sikrer dig som kunde at du altid får den billigste reparation.

Kvalitet, kvalitet og kvalitet

Vi bruger kun den bedste kvalitet når det gælder reparation af din smartphone, tablet eller computer. Alle vores reservedele går igennem flere tests før de bliver sendt til os. Efter modtagelsen tjekker vi også delene for fejl og påmonterer kun hvis vi er fuldt ud tilfredse.
Det er netop til grund for hvorfor vi kan give livstidsgaranti på vores reparationer

Hernings bedste iPad reparatør

Vi kan udskifte batteri, skærm, LCD, glas, touch, home knap, bagside, kamera, bagkamera og mange andre dele i Herning. Er du i tvivl om hvorfor vi skal være din foretrukne reparatør? Så book en tid så snart som muligt og lad os vise dig hvorfor det er os du skal vælge når du skal have skiftet noget på din iPad i Herning

Fakta om enhed:

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.