+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPad mini 4 Reparationer 

Ny skærm? Nyt batteri? Ny bagside? Vi kan hjælpe dig hos FixByDrive. 98% af alle vores iPad reparationer bliver klaret indenfor en time da vi har flere års erfaring indenfor reparation af Apple iPads som denne. Så tøv ikke med at kontakte os på telefonnummer 93109899. Du kan også vælge at skrive til os på Facebook eller booke en tid på vores hjemmeside.

Kan du ikke se prisen du søger? Eller har du nogle spørgsmål du gerne vil have afklaret? Så kan du altid kontakte os på telefonisk support alle dage mellem 8-19. Det gælder også søndag- helligdage.

Priser

iPad Mini 4 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++ 1400 kr.
Glas udskiftning OEM (Bedre kvalitet) 1900 kr.
Skærm udskiftning (LCD) 1900 kr.
Bagside udskiftning 1300 kr.
Batteri udskiftning 750 kr.
Jackstick udskiftning 750 kr.
3G antenne udskiftning 750 kr.
Wi-Fi udskiftning 750 kr.
Ladestik udskiftning 750 kr.
Højttaler udskiftning 750 kr.
Volume/Lydløs udskiftning 750 kr.
Home knap udskiftning 750 kr.
Bluetooth udskiftning 750 kr.
Panserglas 300 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Danmarks længste åbningstider

Vi har Danmarks bedste åbningstider. Vi har åbent alle dage mellem 8-23. HVER eneste dage, det gælder også søn- helligdage. Dog er vores telefontid mellem 8-19. Så har du tabt din iPhone der har resulteret i knust glas der kræver udskiftning sent om aftenen? Eller har du tabt din Samsung i vand og den ikke længere tænder? Så er vi til at få kontakt på alle ugens dage fra 8-19. Du ringer blot på vores telefonnummer. Vi har gratis support.

Vi kører ud

Vores koncept er enkelt. Du ringer til os og booker en tid eller går ind på vores hjemmeside under ”booking”. Vi kører ud til dig på aftalt tid, reparerer din telefon eller computer. Du betaler med Mobilepay og nyder at få repareret din telefon foran døren. Smart?

Du ringer, vi kører ud i Herning

Har du tænkt over hvor lang tid du bruger på at finde et sted der kan reparere din iPad, iPhone eller andre enheder? Du finder et sted og kører ud til værkstedet, venter på at din smartphone eller en anden enhed bliver repareret og kører hjem igen. Det kan du slippe for ved at ringe til os og lade os klare reparationen på din enhed. Vi er billige, nemme og hurtige når det gælder reparation i Herning og omegn.

Fakta om enhed:

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.