+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPad Pro 10,2 Reparationer 

Har du eller dit barn tabt din iPad 10,2 ved et uheld og resulteret i at den ikke længere fungerer optimalt? Bare rolig, FixByDrive er her for dig. Vi har fikset hundredevis af enheder som denne, og hjælper dig gerne med at fikse denne også.

Vores erfarne reparatører er altid up to date med det bedste værktøj der bruges under reparation af iPads og andre enheder. Det er med til at sikre at din iPad bliver repareret ordentlig første gang.

Kontakt FixByDrive Herning i dag og hør nærmere om reparationer af denne type iPad.

 

Priser

iPad Pro 10,2 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++ —–
Glas udskiftning OEM  1500 kr.
Skærm udskiftning (LCD) 1500 kr.
Bagside udskiftning 2300 kr.
Batteri udskiftning 1300 kr.
Jackstick udskiftning
3G antenne udskiftning 1300 kr.
Wi-Fi udskiftning 1300 kr..
Ladestik udskiftning 1300 kr.
Højttaler udskiftning 1300 kr.
Volume/Lydløs udskiftning 1300 kr.
Home knap udskiftning 1300 kr.
Bluetooth udskiftning 1300 kr.
Panserglas 300 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Flækket iPad skærm?

Vi bestræber os altid efter at være de bedste indenfor vores område. Vi kan hos FixByDrive, med stolthed fortælle, at vi ligger nummer 1 i hele Midtjylland og omegn. Vores kunder elsker os og vender altid tilbage hvis de skal have udført reparation af en anden enhed. Tjek blot Trustpilot hvor du også kan se at vi ikke har nogen utilfredse kunder. Vi gør altid vores bedste og udfører reparationer med de bedste reservedele.

Hvilke defekter kan vi reparere på din Apple iPad 10,2?

Af reparationer på din iPad kan vi udføre følgende skader: Defekt eller smadret glas, touch problemer, grønne eller røde streger på din LCD, højttaler problemer, udskiftning af mikrofon, udskiftning af antenne, bagside og meget meget mere. Er du i tvivl om vi kan reparere din iPad eller om den overhovedet kan reddes, så kontakt os på vores telefonnummer, sp kommer vi ud til dig med vores udekørende værksted.

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.