+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPad Pro 11″ (2018) Reparationer 

Rød skærm efter tab? Eller grønne linjer? En iPad der er tabt, kan godt komme til skade selvom skærmen ikke er knust, flækket eller ødelagt. Vi kender disse problemer og har hjulpet hundredevis af iPad ejere med at få repareret deres iPad, så de hurtigt kan komme videre med det arbejde de var igang med.

Vi kører ud til dig og reparerer din iPad i vores specialbyggede vogn. Ring i dag og få repareret indenfor ganske kort tid i Herning.

 

Priser

iPad Pro 11″ (2018) reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++ —–
Glas udskiftning OEM (Bedre kvalitet) 2900 kr.
Skærm udskiftning (LCD) 2900 kr.
Bagside udskiftning 3000 kr.
Batteri udskiftning 1700 kr.
Jackstick udskiftning
3G antenne udskiftning 1400 kr.
Wi-Fi udskiftning 1400 kr.
Ladestik udskiftning 1500 kr.
Højttaler udskiftning 1400 kr.
Volume/Lydløs udskiftning 1400 kr.
Home knap udskiftning
Bluetooth udskiftning 1400 kr.
Panserglas 300 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Knust glas på din iPad?

Har du smadret glasset på din iPad hvor en reparation er nødvendig? Så er du det rigtige sted. Vi kører nemlig ud til dig i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn. Så hvorfor komme til os når vi kan komme til dig? Du undgår ventetid på flere dage og kan i stedet bruge tiden på noget andet sjovt, mens vi kommer hjem til dig i vores vogn og udfører reparation af din iPad på din adresse. Nemt?

Billig iPad rep i Herning

Når du skal have repareret en iPad, kan det i nogle tilfælde godt være svært at finde ud af hvor man skal indlevere den. For hvor lang tid taget det lige og hvad med garantien? Dækker den hvis iPadden ikke virker efter den er blevet repareret? Alle disse bekymringer kan du slippe fra ved at få os til at fikse din enhed. Vi giver garanti og yder den bedste service i Herning og omegn. Ring i dag og hør hvordan 🙂

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.