+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk

iPad Pro 12,5 (2017) Reparationer 

Din iPad er svær at undvære når du først taber den og skærmen går i sort eller den pludselig ikke starter op og batteriet skal skiftes. Vi kender til problemet og kan helt sikkert også hjælpe dig med at få din iPad op at køre igen. Vi har i mange år, repareret iPads og andre enheder som Macbook, Apple watch, Huawei, Nokia mm. Vi ved hvad det kræver at få gang i din iPad igen, så du kan fortsætte dit arbejde hvor du slap. Hvis reparationen tager længere tid end vi har planlagt, kan du uden beregning låne en iPad fra os. Vi vil i mellemtiden bruge tiden på at reparere din iPad på vores værksted. 

 

Priser

iPad Pro 12,5 (2017) reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++—–
Glas udskiftning OEM (Bedre kvalitet)2500 kr.
Skærm udskiftning (LCD)2500 kr.
Bagside udskiftningKontakt for pris
Batteri udskiftningKontakt for pris
Jackstick udskiftningKontakt for pris
3G antenne udskiftningKontakt for pris
Wi-Fi udskiftningKontakt for pris
Ladestik udskiftningKontakt for pris
Højttaler udskiftningKontakt for pris
Volume/Lydløs udskiftningKontakt for pris
Home knap udskiftningKontakt for pris
Bluetooth udskiftningKontakt for pris
Panserglas300 kr.
Diagnose0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

iPad rep i Herning

iPad reparation i Herning og omegn udført af de bedste. Vi reparerer alle typer fejl der kan forekomme på en iPad. Vi reparerer knust glas, ødelagt ladeport, dårligt batteri og meget mere. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig med problemer med din iPad.

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.

 

 

Covid-19 Update

Vi holder stadig åbent i disse tider.
Vi følger sundhedsministeriets råd og spritter alle enheder af før og efter endt reparation. Efter reparationen er færdig, pakker vi enheden ind så smitterisikoen minimeres.

Kontakt os på 93-10-98-99 ved spørgsmål.