+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPad Pro 12,5 (2017) Reparationer 

Din iPad er svær at undvære når du først taber den og skærmen går i sort eller den pludselig ikke starter op og batteriet skal skiftes. Vi kender til problemet og kan helt sikkert også hjælpe dig med at få din iPad op at køre igen. Vi har i mange år, repareret iPads og andre enheder som Macbook, Apple watch, Huawei, Nokia mm. Vi ved hvad det kræver at få gang i din iPad igen, så du kan fortsætte dit arbejde hvor du slap. Hvis reparationen tager længere tid end vi har planlagt, kan du uden beregning låne en iPad fra os. Vi vil i mellemtiden bruge tiden på at reparere din iPad på vores værksted. 

 

Priser

iPad Pro 12,5 (2017) reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Glas udskiftning A+++ —–
Glas udskiftning OEM 3500 kr.
Skærm udskiftning (LCD) 3500 kr.
Bagside udskiftning 2900 kr.
Batteri udskiftning 1300 kr.
Jackstick udskiftning
3G antenne udskiftning 1300 kr.
Wi-Fi udskiftning 1300 kr.
Ladestik udskiftning 1200 kr.
Højttaler udskiftning 1300 kr.
Volume/Lydløs udskiftning 1300 kr.
Home knap udskiftning
Bluetooth udskiftning 1300 kr.
Panserglas 300 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

iPad rep i Herning

iPad reparation i Herning og omegn udført af de bedste. Vi reparerer alle typer fejl der kan forekomme på en iPad. Vi reparerer knust glas, ødelagt ladeport, dårligt batteri og meget mere. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig med problemer med din iPad.

Knust glas på din iPad?

Er din iPads skærm eller glas knust? Måske virker touch funktionen ikke længere på din iPad og du oplever at din enhed opfører sig mærkeligt? Så er vi her for at hjælpe dig. Vi har repareret hundredevis af Apple iPads og kan helt sikker også hjælpe med at fikse din.

Reparationen på stedet

Vi sender ikke iPads til et eksternt værksted som mange andre steder gør. Alt hvad vi tager i mod, reparerer vi selv og bruger udelukkende egne teknikkere for at udbedre fejlen.  Det er bl.a. derfor vi er så konkurrencedygtige på mange reparationer af iPads i Herning, Silkeborg, Holstebro og Struer.

Fakta om enhed:

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.