+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Holstebro iPad reparation

Søger du et sted i Holstebro der kan køre ud til dig og reparere din iPad på stedet? Gider du ikke køre efter et værksted, aflevere din iPad, køre hjem og hente den igen bagefter? Så er det os du søger. For hvorfor køre ud når du kan kontakte os, og få repareret din iPad i vores specielbyggede varevogn? Vores koncept er genialt. Du ringer, skriver en mail eller booker en tid på vores bookingsside, hvor vi derefter finder den tid der passer dig bedst. Teknikkeren kører ud på aftalt tidspunkt, reparerer din iPad, tester den og afleverer den til dig igen, hvor du derefter betaler med Mobilepay eller kontant. Smart ik´?

iPad reparation i Holstetro

Vi reparerer alle former for iPads i Holstebro omegn. Vi reparerer følgende modeller og enheder: iPad mini, iPad, iPad Pro, iPad air og alle de andre enheder. Vi kan udskifte stort set alt på din iPad og reparerer også vandskadede iPads der kræver lodning.

 

iPad problemer i Holstebro?

Har du oplevet problemer med din iPad i Holstebro og ikke ved hvordan du skal få den repareret? Er der for få værksteder i Holstebro og du gider ikke bruge tid på at lede efter det bedste sted? Så er FixByDrive det rigtige sted for dig. Vi kan fikse stort set alle problemre din iPad måtte have i Holstebro.

 

Billig iPad reparation i Holstebro omegn

iPads er dyre at reparere mange steder. Det er netop fordi iPads tager længere tid at reparere end f.eks. iPhones og andre enheder. Men dyrt behøver det nødvendigvis ikke at være, da vi kan reparere din iPad til billig penge. Du kan på denne side se hvilke iPad modeller vi reparerer og se de forskellige priser.

 

Gode iPad reparationspriser i Holstebro

Vi stræber altid efter at være de bedste og billigste iPad reparatører i Danmark. Vi giver altid prismatch på iPad reparationer, så længe butikken du har fundet prisen ved, bruger de samme kvalitetsprodukter som vi gør hos FixByDrive. Tag et kig på nettet, find en iPad pris der er billigere end vores, send os et billede af det og vi matcher prisen på den iPad reparation.

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 27012213 

Betalingsmuligheder

Følg os