+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Silkeborg iPad reparation

Udskiftning af iPad skærm og glas i Silkeborg? Vi kan fikse din iPad for dig, til markedets bedste priser. Hos FixByDrive Silkeborg, kan vi udskifte alt fra skærm på din iPad, batteri, ladestik, Home knap, Bluetooth antenne og meget mere.
Vi har i Silkeborg, repareret iPads i flere år kan helt sikkert også hjælpe dig med at få repareret din iPads så den igen fungerer som ny.
Ipads vi kan reparere i Silkeborg er bl.a. iPad 4, iPad Air, iPad mini, iPad Pro og alle de andre modeller som Apple har lanceret.

Du kan herunder se de forskellige iPad modeller og finde priserne på reparationen der er gældenene i Silkeborg, Herning og Holstebro omegn.

iPad skærm reparation i Silkeborg

Har du ødelagt glasset på din iPad og søger et sted der kan udskifte glasset i Silkeborg, men er i tvivl om hvilken reparatør du skal vælge i Silkeborg? Så er du endt det rigtige sted. Vi ved hvor vigtig din iPad er for dig og hvor en vigtig redskab det er i din hverdag, derfor kører vi ud til dig i Silkeborg og reparerer din iPads på stedet, i vores specialbyggede varevogn.

 

iPad batteriudskiftning i Silkeborg

Batteriet på din iPad kan godt trænge til at blive udskiftet efter et par års brug, da batterier på iPad kan ligesom alle andre andre, blive slidt.
Når vi udskifter batteri på din iPad, sætter vi altid et helt nyt batteri i som har samme kapacitet, som din iPad havde da du købte den. Det sikrer dig at vi altid bruger batterier, der holder mindst lige så godt som dit batteri skal gøre i din iPad

 

iPad og tablet reparation i Silkeborg

Det er ikke kun iPad reparationer vi udfører hos FixByDrive. Vi reparerer alle mærker som Sony, Samsung, Huawei, Lenovo og mange andre. Vi har i flere år repareret mange former for tablets og ved lige præcis hvad der skal til for at få din tablet og iPad op at køre igen. Så hvis du søger et sted der kan reparere din tablet og iPad med de bedste reservedele der er på markedet, så er vi de rett du skal kontakte. Så sender vi en teknikker ud til din adresse og får udført reparationen af din enhed.

 

Silkeborgs bedste iPad reparatør

Vi hos FixByDrive i Silkeborg, gør alt for at yde den bedste service. Vores koncept er simpelt: Vi skal gøre det så nemt og billigt for kunden som overhovedet muligt, samtidig med at kvaliteten af reservedelene på alle enheder som iPhone, Macbook, iPad, Nokia, Samsung mm, stadig bibeholdes. 
Vi bruger altid de bedste reservedele når vi reparerer din enhed og giver derfor også livstidsgaranti på mange reparationer.

Ved du ikke hvilken model du har, som har en fejl der skal repareres? Så kontakt os og vi hjælper dig.

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 27012213 

Betalingsmuligheder

Følg os