+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Reparation af iPad og tablet

Her hos Fix By Drive reparerer vi alle former for iPads og tablets. Det vil sige, at hvis du pludselig taber din iPad eller tablet, så skærmen går i stykker, så kan du ligegyldig dens mærke og model, få den fikset her hos os. Vi har nemlig over 10 års erfaring indenfor reparation af iPads og tablets, og vi kan med garanti også hjælpe dig. Vores dygtige teknikere kan reparere alt fra vandskadede tablets, udskiftning af skærm, batteri og meget mere. Der kan opstå mange forskellige problemer med dine iPads og tablets, men her hos os kan vi heldigvis altid hjælpe dig. Læs med på siden her, og opdag de mange muligheder.

iPad og tablet reparation i Herning

Er du beboer i Herning, og er du kommet til at tabe din iPad eller tablet, da du sad og surfede på internettet? Så er det helt i uheld, for her hos Fix By Drive er der ikke noget, som vi ikke kan fikse. Vi er nemlig stolte af at kunne tilbyde bundkort iPad og tablet reparation som en af de eneste i hele Herning om omegn. Vi fikser alle mærker og modeller, så det er ligegyldigt om du har en iPad Air eller Pro, eller om du har en tablet fra Samsung, Huawei eller Sony – vi fikser din enhed indenfor 45 minutter, Skal du altså have skiftet din skærme eller batteri, så kan du altid booke en tid her hos os eller komme forbi uden en tidsbestilling.

 

Reparation af iPad og tablet i Herning

Vi tilbyder nemlig reparationer i Herning, og vores iPad og tablet reparation går lynhurtigt, så du ikke behøver at undvære den i længere tid af gangen. Vores reparationer er desuden i top kvalitet. Du kan her hos Fix By Drive få repareret alt lige fra en vandskade til et ødelagt kamera, og bor du altså i Holstebro, kan du hos os nemt og hurtigt få foretaget en iPad og tablet reparation.

 

iPad og tablet reparation i Herning

Er du indehaver af en iPad mini, og bor du i Herning, så kan vi naturligvis også hjælpe dig. For os er det nemlig fuldstændig ligegyldigt, om du har en iPad fra Apple eller en tablet fra Samsung – vi kan fikse det hele, og vi gør det endda med glæde! Desuden er kvaliteten på de fleste af vores reservedele A+++ og OEM, og når du bestiller reparationen af din enhed, kan du altså helt selv bestemme, hvilken kvalitet du ønsker.

Skal du have fikset din iPad eller tablet, er det altså ligegyldigt om du bor i Herning, Silkeborg eller Holstebro, du skal bare komme forbi vores værksted i Herning på Bredgade 41. Så fikser vi den for dig.

 

Service af høj kvalitet

Her hos Fix By Drive går vi meget op i, at vores kunder er glade. Derfor garanterer vi altid, at du hos os får en service, der går udover det sædvanlige. Vi tager ikke noget for udkørsel, og vi giver dig desuden en gratis låne iPad eller tablet mens vi fikser din egen. Er du i tvivl om, hvad din iPad eller tablet fejler, så diagnosticerer vi fejlen for dig og giver en pris før vi reparerer din enhed.

Vi bruger kun markedets allerbedste reservedele – vi er faktisk så sikre på dem, at vi yder livstidsgaranti på alle vores udskiftede dele. Det betyder, at hvis den udskiftede del på din enhed går i stykker efter 5 eller 10 år, så fikser vi det helt gratis!

Har du nogen spørgsmål til os, kan du ringe til os på 93 10 98 99, eller du kan skrive en mail til os på info@fixbydrive.dk.

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 27012213 

Betalingsmuligheder

Følg os