+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 11 Reparationer 

Driller din iPhone? Er skærmen knust så en udskiftning af din iPhone skærm er nødvendig? Frygt ej. Du er landet det helt rigtige sted! Hos FixByDrive kan vi med garanti hjælpe dig med dine iPhone 11 Pro problem. Hvad end det er skærmen der skal skiftes, mikrofonen der skratter eller batteriet der skal udskiftes, så løser vi dit problem.

Kontakt os i dag og hør nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Priser

iPhone 11 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

 

Skærm Udskiftning Premium 800 kr.
Skærm Udskiftning Pro LCD 1100 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 1300 kr.
Batteri Udskiftning 500 kr.
Mikrofon Udskiftning 650 kr.
Bagside Udskiftning 1100 kr.
Front Kamera Udskiftning 600 kr.
Bagkamera Udskiftning 800 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 500 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 650 kr.
Ladestik Udskiftning 650 kr.
Lydløs Knap udskiftning 650 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 600 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 500 kr.
Vibrator Udskiftning 500 kr.
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Butik i Herning 

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Billig reparation i Herning med kvalitet

En iPhone 11 Pro kan være dyr at reparere. Dog ikke hos os. Vi kan garantere dig at vi har byens bedste priser på reparationer, men skulle du alligevel finde en pris der er billigere end vores, så matcher vi den. Så enkelt er det.

Lynhurtig reparation

30 min. Så lang tid tager en typisk reparation hos os. Vi kan klare 90% af vores reparationer indenfor denne tidsramme, dog ikke skader som væskeskader. Her kræver det at vi bruger et par dage til at diagnosticere fejlen. Bare rolig, vi har en låneenhed du kan låne helt uden ekstra beregning.

Glade kunder

Trustpilot, Google eller Facebook. Vi har 5 stjerner hele vejen rundt.
Rigtig mange vælger os igen og igen da vores service er i topklasse. Så hvad venter du på? Ring til os allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Glas itu i Herning

Er skærmen itu, smadret, flækket eller på en anden måde defekt i Herning, så er der ikke noget at være bekymret om. Vi udskifter det for dig i Herning og giver garanti på udskiftning. Vi reparerer også andre enheder i Herning som f.eks. Macbook, iPad, Apple Watch, Samsung, Nokia og mange andre enheder.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.