+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 11 Pro Max Reparationer 

Er din nye iPhone 11 Pro Max tabt på gulvet så skærmen er gået i stykker? Virker batteriet ikke mere? Måske tænder din iPhone slet ikke og du ved ikke om den kan reddes? Så kontakt os. Vi kan med stor sandsynlighed finde fejlen der forårsager, at din iPhone ikke kan tænde længere. Det kan måske være fejlen er en helt anden? Bare rolig, vi er her for dig! Vi kan med 99% sikkerhed garantere dig en reparation på din iPhone så den virker som ny igen.

Er du i tvivl om noget? Så kontakt os via telefon eller mail og hør nærmere.

Priser

iPhone 11 Pro Max reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 800 kr.
Skærm Udskiftning Pro 1200 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 1800 kr.
Batteri Udskiftning 600 kr.
Mikrofon Udskiftning 600 kr.
Bagside Udskiftning 1100 kr.
Front Kamera Udskiftning 700 kr.
Bagkamera Udskiftning 1500 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 500 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 700 kr.
Ladestik Udskiftning 600 kr.
Lydløs Knap udskiftning 700 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 600 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 600 kr
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Værksted i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Vi giver altid en pris før vi reparerer din iPhone

Når vi sender en reparatør ud til dig, giver vi altid en pris før vi udfører reparation på din iPhone. Det er med til at sikre, at du ikke betaler for meget for en reparation du alligevel ikke ønsker at få udført.

Gratis låneenhed

Vi lever af vores kunder. Derfor giver vi en gratis låneenhed så du skal undvære din iPhone så kort tid som muligt. Vi klarer de fleste reparationer indenfor 30 min, men der er dog nogle tilfælde det kræver at din iPhone kommer på værksted. Vi kommer typisk tilbage med den indenfor 24 timer.

Absolut hurtigste og bedste

Hvor lang tid tror du at du skal undvære din iPhone når du får den repareret hos os? 90% af vores reparationer tager 30 min. Det er reparationer som glasudskiftning, højttalerudskiftning eller anden hardware relaterede reparationer. Grib telefonen og ring til os på 93109899.

Forskellige kvaliteter når vi snakker iPhone 11 Pro Max skærm

Når du vælger FixByDrive til at reparere din iPhone 11 Pro Max, tilbyder vi 2 forskellige kvaliteter, kopi og original refurb skærm. Ved at vælge en kopi, får en en skærm der er god til prisen. En skærm der er et godt alternativ til den originale skærm hvis du ikke vil ofre for mange penge. Hvis du derimod stadig vil beholde den samme kvalitet som Apple tilbyder i deres originale skærm, skal du vælge den bedre kvalitet vi tilbyder.

Fakta om enhed:

IPhone 11 Pro Max er den bedste iPhone til dato. Den er hurtigere, bedre og skarpere end nogensinde før.

Da Tim Cook præsenterede iPhone 11 Pro i 2019, var alle begejstrede over dens kunnen. Den lignede meget iPhone XS rent designmæssigt, men det var indmaden Apple havde fokuseret på denne gang.

Højttalerne er blevet forbedret så du nu kan høre musik i Dolby Atmos kvalitet. Det vil med andre ord sige at lyden der kommer ud af højttalerne nu føles som om man står i midten af det.

Kameraet som Apple har været lidt bagud med i forhold til konkurrenterne Samsung og Huawei, har de valgt at opgradere hele vejen rundt. Der sidder nu flere kameraer til at give det bedste billede overhovedet muligt i en smartphone.

iPhone 11 Pro Max er et af de mest efterspurgte iPhones til dato. Med sin lækre design, klare skærm, fantastiske batteri og sublime præstationsevne, er det klart en iPhone der er værd at kigge på hvis man er ude efter en ny smartphone.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.