+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 12 Pro Reparationer 

Har du købt en iPhone 12 Pro og har tabt den i noget væske eller smadret skærm på den? Når du vælger os som reparatør, kan du være sikker på at det er de bedste reservedele der bliver brugt. Selvom du vil få udskiftet det smadrede glas, det defekte batteri eller noget andet, så kontakt os og vi kan hjælpe dig typisk samme dag.
Vi kan hjælpe med reparationen i Herning på ingen tid! Søger du et billigt sted? Kontakt os.

Priser

iPhone 12 Pro reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

 

Skærm Udskiftning Premium 1500 kr.
Skærm Udskiftning Pro LCD 1800 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 2500 kr.
Batteri Udskiftning 700 kr.
Mikrofon Udskiftning 900 kr.
Bagside Udskiftning 1100 kr.
Home Knap Udskiftning —–
Front Kamera Udskiftning 8900 kr.
Bagkamera Udskiftning 1200 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 500 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 900 kr.
Ladestik Udskiftning 800 kr.
Lydløs Knap udskiftning 900 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 900 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 800 kr.
Jackstik Udskiftning —–
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Værksted i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Billigt, bedre og bedst

Når vi snakker iPhone reparation, er der forskellige kvaliteter af nogle enkelte dele. Her kan der nævnes Premium, PRO og original LCD hvis du skal have repareret din skærm. Kom forbi vores værksted, så skal vi nok hjælpe dig med hvilken kvalitet der passer dig bedst. 

Danmarks bedste kundeservice

Vi ved at en smartphone eller en computer er svær at undvære i flere dage. Vi bruger iPhonen til at ringe, sende smser eller tjekke Facebook i gennem hele dagen. Vi kan derfor tilbyde dig at fikse din mobiltelefon på under en halv time. Du slipper for at undvære din telefon i flere dage og kommer hurtigt videre.

Hvor hurtig kan vi reparere din telefon?

Når du kontakter os, kommer vi typisk samme dag og reparerer din iPhone, Samsung, Nokia, Macbook, iPad mm. Hvis reparationen er mere avanceret, giver vi dig en lånetelefon som du kan låne kvit og frit mens vi reparerer din telefon.

iPhone genstarter pludseligt

En iPhone kan i nogle tilfælde genstarte af sig selv hvis der enten opstår software eller hardware problemer. Det kan være efter et tab, hvis du har tabt den i vand eller noget helt tredje. Det kan i nogle tilfælde også være fordi dit batteri på din iPhone er slidt og hævet, der gør at telefonen pludselig genstarter mens du bruger den. Kom ned forbi vores værksted, så skal vi nok afhjælpe dig med dette problem. Vi er eksperter indenfor Apple reparationer og kan sikkert også hjælpe dig.

Fakta om enhed:

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.