+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 12 Pro Reparationer 

Har du købt en iPhone 12 Pro og har tabt den i noget væske eller smadret skærm på den? Når du vælger os som reparatør, kan du være sikker på at det er de bedste reservedele der bliver brugt. Selvom du vil få udskiftet det smadrede glas, det defekte batteri eller noget andet, så kontakt os og vi kan hjælpe dig typisk samme dag.
Vi kan hjælpe med reparationen i Herning, Silkeborg, Struer og Holstebro omegn. Ring til os i dag og book os til en reparation.

Priser

iPhone 12 Pro reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium2000 kr.
Skærm Udskiftning Pro LCD2400 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD3300 kr.
Batteri Udskiftning1200 kr.
Mikrofon Udskiftning1000 kr.
Bagside Udskiftning1500 kr.
Home Knap Udskiftning—–
Front Kamera Udskiftning1000 kr.
Bagkamera Udskiftning1200 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning1000 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning1000 kr.
Ladestik Udskiftning1000 kr.
Lydløs Knap udskiftning1000 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning1000 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning1000 kr.
Jackstik Udskiftning—–
Panserglas250 kr.
Diagnose0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Vi kører i vores speciebyggede udekørende værksted

Når du kontakter os for at udbedre fejl på din Android eller IOS enhed, kører vi ud i vores specielbyggede vogn og reparerer din ødelagte enhed på stedet. Det vil med andre ord sige at du slipper for at køre ud og lede efter et værksted der kan håndtere din smartphone eller computer.

Danmarks bedste kundeservice

Vi ved at en smartphone eller en computer er svær at undvære i flere dage. Vi bruger iPhonen til at ringe, sende smser eller tjekke Facebook i gennem hele dagen. Vi kan derfor tilbyde dig at fikse din mobiltelefon på under en halv time. Du slipper for at undvære din telefon i flere dage og kommer hurtigt videre.

Hvor hurtig kan vi reparere din telefon?

Når du kontakter os, kommer vi typisk samme dag og reparerer din iPhone, Samsung, Nokia, Macbook, iPad mm. Hvis reparationen er mere avanceret, giver vi dig en lånetelefon som du kan låne kvit og frit mens vi reparerer din telefon.

Fakta om enhed:

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.