+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone XS Reparationer 

Bagsiden og skærmen på din iPhone XS er begge udført af glas. Det gør denne telefon mere skrøbelig end f.eks. iPhone 6, der var lavet af aluminium. Da begge sider af din iPhone XS er lavet af glas, kan det resultere i at glasset går i stykker, når du taber den på jorden. Men der er hjælp at hente for problemer som disse på din iPhone XS. Vi har gennem mange år repareret mange iPhone modeller og ved lige præcis hvad der skal til for at udføre reparationen korrekt.

Se vores priser længere nede.
Hvis prisen ikke er nævnt, kan du kontakte os via mail på info@fixbydrive.dk eller ringe til os på 93-10-98-99

Priser

iPhone XS reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning A+++ 1100 kr.
Skærm Udskiftning Pro LCD 1400 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 1800 kr.
Batteri Udskiftning 700 kr.
Mikrofon Udskiftning 900 kr.
Bagside Udskiftning 1300 kr.
Home Knap Udskiftning —–
Front Kamera Udskiftning 800 kr.
Bagkamera Udskiftning 900 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 800 kr.
Ladestik Udskiftning 800 kr.
Lydløs Knap udskiftning 800 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 800 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 800 kr.
Jackstik Udskiftning —–
Panserglas 200 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Prisgaranti

Synes du priserne er høje når det gælder en iPhone XS skærm reparation? Det er du ikke alene om. Derfor er der rigtig mange uheldige iPhone XS ejere der kontakter os for en reparation af deres frontglas. Vi giver nemlig prisgaranti. Det vil sige at hvis du finder en iPhone reparation billigere et andet sted, så får du den til samme pris hos os. Genialt?

Udekørende iPhone reparatør og værksted

Vi synes selv at vores koncept er genialt. For hvorfor skal man bruge tid på en tur ned til den nærmeste reparatør, når man blot kan tage telefonen og ringe til os? Det gør det hele nemmere.
Du sparer både tid, penge og slipper for besværet. Det bliver altså ikke meget nemmere at få repareret sin iPhone!

Smadret glas på din iPhone XS i Herning?

iPhone XS er efterfølgeren til iPhone X og er med sin fantastiske skærm, et af Apples bedste smartphones til dato. Men da skærmen på iPhone XS er lavet af glas, kan den gå i stykker ved tab og det kræver ofte en reparation der skal gå hurtigt i Herning. Så skal du ikke tøve med at kontakte os da vi er Hernings hurtigste og bedste indenfor reparation af din iPhone.

Fakta om enhed:

iPhone XS er efterfølgeren til iPhone X. Men hvad var der så specielt ved denne iPhone XS? Var det ikke bare en lille opgradering fra Xeren? Det skulle man tro, men det var nu ikke tilfældet.

Da Apple introducerede os for iPhone XS, var der en del opgraderinger vi blev præsenteret for. Face id var blevet hurtigere så den låste din iPhones tastatur op hurtigere end nogensinde før. Den var også blevet mere sikker så andre nu ikke kunne låse din iPhone op uden din tilladelse.

Hvad med kameradelen? Den havde Apple også gjort noget ved. Kameraet var nu endnu bedre end før. Der kom mere lys ind via kameralinsen, så mørke billeder nu var blevet nemmere at tage med sin iPhone.
Lukketiden, kameralinsen, kameraglasset var alle blevet forbedret ifølge Apple.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.