+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 13 Pro Max Reparationer 

iPhone 13 Pro reparationer i nærheden af dig. Vi bruger de bedste reservedele på markedet og yder den bedste garanti indenfor reparationer af elektronik. Ring til os i dag eller kom forbi vores værksted på Bredgade 41 i Herning allerede i dag. Hvis du er i tvivl om det skal væres os der skal reparere din iPhone, så tjek Trustpilot, Facebook og Google. Vi ligger nummer 1 i hele midtjylland pga vores service, kvalitet, venlighed og hurtighed. Kom forbi os allerede i dag!

Priser

iPhone 13 Pro Max reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium Ikke muligt pt.
Skærm Udskiftning Pro LCD Ikke muligt pt.
Skærm Udskiftning Original LCD 3500 kr
Batteri Udskiftning 900 kr
Mikrofon Udskiftning 900 kr
Bagside Udskiftning 1600 kr
Home Knap Udskiftning —–
Front Kamera Udskiftning 900 kr
Bagkamera Udskiftning 1400 kr
Bagkamera Glas Udskiftning 500 kr
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 900 kr
Ladestik Udskiftning 900 kr
Lydløs Knap udskiftning 900 kr
Ørehøjtaler Udskiftning 900 kr
Bundhøjtaler Udskiftning 900 kr
Jackstik Udskiftning —–
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Butik i Herning

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Billig skærm rep i Herning

Vi ved at prisen spiller en stor rolle når man skal have skiftet skærmen på sin iPhone. Vi reparerer alle typer iPhones, også de nyeste der er kommet på markedet. Vi er eksperter indenfor Apple reparationer og kan med sikkerhed også hjælpe dig. Hvis du gerne vil spare nogle penge på din iPhone reparation, så kom forbi vores værksted i Herning og se hvad vi kan tilbyde dig.

iPhone vil ikke lade

Ladestikket på din iPhone er ofte skyld i at dit batteri ikke kan lade. Det kan være der sidder noget skidt i ladestikket, blevet slidt efter nogle års brug eller noget helt tredje du ikke gennemskue. Heldigvis er vi eksperter indenfor området og har det rette værktøj der kan diagnosticere din enhed. Vi har lavet mange reparationer af samme type og kan også reparere din iPhone så den kan lade igen uden problemer.

Glas skift på iPhone i Herning

Er glasset knust på din iPhone telefon og du søger et sted på Bredgade i Herning der kan udskifte skærmen for dig? Så kan vi hjælpe dig. Kom forbi vores værksted i Herning på Bredgade 41, så skal vi nok hjælpe dig indenfor 30 min. 90% af vores iPhone reparationer tager under 30 min.

Fakta om enhed:

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.