+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 13 Reparationer 

Er skærmen på din nye iPhone 13 gået  stykker efter du har tabt den? Er skærmen flækket eller revnet? Du har måske tabt den i vand, så face-id ikke længere virker på din Apple enhed? Så er du landet det rigtige sted. Vi er specialister indenfor reparation af iPhones. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig 🙂

Priser

iPhone 13 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 1900 kr
Skærm Udskiftning Pro LCD 2300 kr
Skærm Udskiftning Original LCD 3000 kr
Batteri Udskiftning 900
Mikrofon Udskiftning Kontakt for pris.
Bagside Udskiftning 1600 kr
Home Knap Udskiftning —–
Front Kamera Udskiftning Kontakt for pris.
Bagkamera Udskiftning Kontakt for pris.
Bagkamera Glas Udskiftning Kontakt for pris.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning Kontakt for pris.
Ladestik Udskiftning Kontakt for pris.
Lydløs Knap udskiftning Kontakt for pris.
Ørehøjtaler Udskiftning Kontakt for pris.
Bundhøjtaler Udskiftning Kontakt for pris.
Jackstik Udskiftning —–
Panserglas 250 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Grøn streg på iPhone?

Er der kommet en tynd grøn eller lilla skærm på din iPhone selvom glasset ikke fejler noget? Det skyldes nødvendigvis ikke pga tab, men af andre årsager. Vi kender fejlen og kan helt sikkert hjælpe dig. Vi har lavet over tusind af disse reparationer og ved hvad vi har med at gøre. Kom forbi os på Bredgade 41 i Herning!

iPhone genstarter?

En iPhone kan pludselig godt genstarte af forskellige årsager. Fejl som at batteriet er i dårlig stand, bundkortet der har en fejl, systemet der går ned pga defekte dele i telefon er blot nogle af eksemplerne på hvorfor en iPhone kan finde på at genstarte pludselig. Vi har set mange af disse fejl og kan helt sikkert reparere den for dig så du igen har en fuldt funktionsdygtig iPhone.

Sælg iPhone i Herning?

Ligger din iPhone i skuffen og samler støv eller har du købt en ny? Hvorfor så ikke få penge for den og bruge dem på noget andet? Vi opkøber iPhone, iPad, Macbook, Apple watch, iMac, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Oneplus, Nokia mm. Du kan enten få udbetalt penge eller bruge dem på vores værksted hvor du også kan købe telefoner med 2 års garanti. Vi sælger også covers, ladere, powerbank, panserglas mm. Kig ind og se vores udvalg!

Fakta om enhed:

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.