+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 14 Plus Reparationer 

Har du fået fingrene i den nye Apple iPhone 14 plus? Trænger den til at blive repareret efter tab og skærmen er gået i stykker eller batteriet ikke længere er helt ny? Det kan vi sagtens hjælpe dig med. Kom forbi vores værksted på Bredgade 41 og lad os se hvordan vi kan hjælpe dig så du igen kan bruge din telefon!

Priser

iPhone 14+ reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

 

Skærm Udskiftning Premium Kontakt for pris
Skærm Udskiftning Pro LCD Kontakt for pris
Skærm Udskiftning Original LCD Kontakt for pris
Batteri Udskiftning Kontakt for pris
Mikrofon Udskiftning Kontakt for pris
Bagside Udskiftning Kontakt for pris
Front Kamera Udskiftning Kontakt for pris
Bagkamera Udskiftning Kontakt for pris
Bagkamera Glas Udskiftning Kontakt for pris
Tænd/Sluk Knap Udskiftning Kontakt for pris
Ladestik Udskiftning Kontakt for pris
Lydløs Knap udskiftning Kontakt for pris
Ørehøjtaler Udskiftning Kontakt for pris
Bundhøjtaler Udskiftning Kontakt for pris
Vibrator Udskiftning Kontakt for pris
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Butik i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Billig reparation i Herning med kvalitet

En iPhone 11 Pro kan være dyr at reparere. Dog ikke hos os. Vi kan garantere dig at vi har byens bedste priser på reparationer, men skulle du alligevel finde en pris der er billigere end vores, så matcher vi den. Så enkelt er det.

Lynhurtig reparation

30 min. Så lang tid tager en typisk reparation hos os. Vi kan klare 90% af vores reparationer indenfor denne tidsramme, dog ikke skader som væskeskader. Her kræver det at vi bruger et par dage til at diagnosticere fejlen. Bare rolig, vi har en låneenhed du kan låne helt uden ekstra beregning.

Glade kunder

Trustpilot, Google eller Facebook. Vi har 5 stjerner hele vejen rundt.
Rigtig mange vælger os igen og igen da vores service er i topklasse. Så hvad venter du på? Ring til os allerede i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Glas itu i Herning

Er skærmen itu, smadret, flækket eller på en anden måde defekt i Herning, så er der ikke noget at være bekymret om. Vi udskifter det for dig i Herning og giver garanti på udskiftning. Vi reparerer også andre enheder i Herning som f.eks. Macbook, iPad, Apple Watch, Samsung, Nokia og mange andre enheder.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.