+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 5S/SE Reparationer 

Har du en iPhone 5, 5S eller 5SE og din skærm er blevet knust og trænger til et nyt glas? Måske er dit batteri dødt og din iPhone 5 kan ikke tænde længere? Så er vi her for at hjælpe dig. Vi kan klare de fleste reparationer når det handler om en iPhone. Vi har nemlig specialiseret os indenfor reparationer af denne type enheder og kan helt sikkert også hjælpe dig.
Hvis ikke du kan finde prisen på en reparation, så kan du altid kontakte os på 93109899 eller skrive til os på info@fixbydrive.dk

Priser

iPhone 5/SE reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 300 kr.
Skærm Udskiftning PRO 400 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 500 kr.
Batteri Udskiftning 290 kr.
Mikrofon Udskiftning 250 kr.
Bagside Udskiftning 600 kr.
Home Knap Udskiftning 250 kr.
Front Kamera Udskiftning 250 kr.
Bagkamera Udskiftning 300 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 400 kr.
Ladestik Udskiftning 300 kr.
Lydløs Knap udskiftning 250 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 250 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 300 kr.
Jackstik Udskiftning 250 kr.
Panserglas 200 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Garanti på alle reparationer

Vi giver garanti på alle reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Værksted i Herning på Bredgade 41

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Bedst mulige dele. Hvergang.

Når du får repareret din iPhone hos os, kan du være sikker på at du altid får den bedste kvalitet. Vi har brugt flere år på at finde de rigtige leverandører og går ikke på kompromis med kvaliteten. Alle vores reservedele bliver testet hos inden vi monterer det på din iPhone. Hvis du er i tvivl om hvorfor du skal vælge os, så tjek bare trustpilot anmeldelser og se hvorfor vi er de rigtige til at reparere din smartphone. 

Billig iPhone SE reparation i Herning.

Skal du have skiftet skærm på din iPhone SE i Herning? Søger du kvalitet og en god pris? Så er FixByDrive Herning et godt valg. Vi yder absolut Danmarks bedste kundeservice og står inde for alt det arbejde vi laver. Hvis du oplever problemer med din iPhone, så klarer vi det for dig. Billigt, hurtigt og nemt.

Fakta om enhed:

Apple iPhone 5 udkom I September måned tilbage i år 2012. Denne iPhone mindede rigtig meget om de tidligere iPhones som vi havde set, iPhone 4 og 4s, men der var dog alligevel nogle ting ser var anderledes. Bagsiden var nu metal i stedet for glas og telefonen var nu fysisk også større med en større skærm. Da iPhone 5 udkom, var det den hidtil bedste og hurtigste iPhone der var set.
Det var dog ikke kun disse ting der var blevet forbedret i denne nye iPhone.

Kameraet, skærmen, ydeevnen og lyden var også forbedret i denne udgave, Batteriet kunne nu også holde længere end man hidtil havde set. Alle disse forbedringer gjorde at iPhone 5 blev meget populær blandt befolkningen.

Af andre forbedringer, kan der her nævnes en meget mere lysstærk skærm med en højere opløsning.

Der var dog også nogle dårlige sider i denne udgave af iPhone. Telefonen blev meget hurtig brand varm og power-knappen havde det med at gå i stykker efter et par års brug.

iPhone 5S som er efterfølgeren til iPhone 5, udkom i år 2013. Denne iPhone 5S mindede rigtig meget om sin forgænger, men der var dog alligevel nogle punkter der gjorde at den skilte sig ud fra de tidligere iPhones.
Kameraet var blevet forbedret, så den nu kunne tage endnu bedre billeder i mørke, samtidig med at sløring af billederne blev formindsket. Batteriet kunne nu holde 1 time længere da telefonen nu var bedre til at samarbejde med systemet om at optimere forbruget bedst muligt.
Har du haft problemer med din iPhone 5s som power-knappen eller lignende? Skriv til os og få den repareret billigt i Herning, Silkeborg og Holstebro.

iPhone SE, som i folkemunde bliver kaldt 5SE, er en telefon som mange stadig i dag bruger. Det var denne smartphone som var lige så god som en iPhone 6, dog i et mindre kompakt format. Den lignede 5 serien rigtig meget på udseende, men havde meget kraftigere indmad.
Af forbedringer fra 5 serien, kan der her nævnes bedre kamera, mere lysstærk skærm, bedre batteri, stærkere signal og hurtigere WIFI-forbindelse. Alt var stort set forbedret i denne udgave af iPhone.
Hvis du søger en god stabil smartphone du vil blive rigtig glad for, er denne iPhone et rigtig godt bud.
Søger du en brugt iPhone du vil købe? Så kan du kontakte os. Vi har stort set altid nogle brugte iPhones på lager med 2 års reklamationsret.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.
Vores telefontider er alle dage mellem 8-19.