+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 6 Reparationer 

Er du den uheldige ejer af en iPhone der har et ødelagt glas? Dit ladestik fungerer ikke længere som det skal? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos FixByDrive kan vi hjælpe dig med stort set alle problemer din iPhone måtte have. Vi kan nemlig istandsætte en iPhone så den bliver så god som ny, til markedets bedste priser. Finder du alligevel en pris fra vores konkurrencer der er lavere end vores, så matcher vi prisen. Så ligegyldig hvad din telefon fejler, kan vi med garanti hjælpe dig.

Kan du ikke finde din reparation? Ingen problem. Kontakt os via telefon på 93109899 og vi vil komme med en pris på netop din iPhone model.

Priser

iPhone 6 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 300 kr.
Skærm Udskiftning Pro 400 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 550 kr.
Batteri Udskiftning 300 kr.
Mikrofon Udskiftning 300 kr.
Bagside Udskiftning 900 kr.
Home Knap Udskiftning 300 kr.
Front Kamera Udskiftning 300 kr.
Bagkamera Udskiftning 300 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 400 kr.
Ladestik Udskiftning 300 kr.
Lydløs Knap udskiftning 350 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 350 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 300 kr.
Jackstik Udskiftning 300 kr.
Panserglas 250 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Værksted i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

iPhone reparation. Billigt, hurtigt og nemt.

Oplever du problemer med din iPhone 6 såsom batteriet der ikke holder så godt? Vi er eksperter indenfor området. Alle vores teknikere er dygtige fagfolk, der ved hvordan en iPhone 6 skal repareres. Selvom din iPhone 6 ikke kan tænde eller er blevet skæv, kan vi i de fleste tilfælde redde den, så du ikke skal købe en ny iPhone.

Garanti? Vi giver livstid!

Vi er så sikre på vores reservedele, at vi giver livstidsgaranti på alle vores iPhone 6 reparationer. Alle vores reservedele går igennem grundig test, før de bliver påmonteret din Apple iPhone 6.
Vi hos FixByDrive vil altid gøre vores bedste for at give dig den bedste service..

Billig iPhone reparation i Herning og omegn!

Hvis du søger et sted der kan reparere din iPhone til den bedste pris, så er du endt det rigtige sted. Vores priser bliver automatisk rettet efter markedsprisen på de forskellige reparationer i Herning. Hvis et andet værksted bruger samme kvalitet som os og samtidig er billigere end os, matcher vi prisen. Nemt ik?

Fakta om enhed:

Da Apple iPhone 6 blev præsenteret tilbage i 2014, tog den alle med storm. Dens slanke design der var lavet i aluminium, viste hvor meget telefon man kunne presse ned i en lille enhed. Det var med til at gøre denne telefon så populær, at den blev udsolgt mange steder og gjorde den samtidig den mest solgte mobiltelefon nogensinde. Der har dog været nogle dårlige ting ved iPhone som Apple ikke havde tænkt på – telefonen var for tynd så den let kunne bøjes og kameraet var ikke plan med bagsiden som på iPhone 5 og 5SE. Kameraet stak ud fra bagsiden.

Da denne iPhone 6 udkom, viste den sig for at være et af de hurtigste mobiltelefoner der var på markedet. Man lavede flere tests indenfor smartphone branchen og man fandt hurtigt ud af at iPhone 6 var kommet for at blive.

Et af de andre punkter hvor iPhone 6 virkelig skilte sig ud, var batteritiden. Batteriet kunne nu holde til mere pr. Opladning. Du kunne nu tage flere billeder med kameraet eller høre musik via højttaleren, før den gik tør for strøm.

Relativ kort tid efter denne iPhone 6 kom på markedet, skrev medierne en del negative ting omkring denne fantastiske telefon. De mente Apple havde fremstillet iPhone 6 så tyndt, at den let kunne bøjes på bagsiden og gå i stykker.

Selvom der har været nogle få negative sider på iPhone 6, er den stadig meget populær blandt folket. Det er også derfor vi stadig reparerer smartphones som denne.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.