+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 6+ Reparationer 

Problemerne kan være mange når vi taler om Smartphones. De kan mere og mere i dag og derfor kræver det også at du får den repareret ved den rigtige reparatør. Her gælder det også smartphones som Apple iPhone 6+. Med dens store skærm, kan man let komme til at tabe sin telefon der resulterer i et smadret glas der kræver en reparation hurtigst muligt.
Det kan også være du har tabt din 6+ der er endt med at blive vandskadet? Så er vi her også for dig. Se blot priserne herunder.

Problemer med at finde prisen på reparationen? Så kontakt os på 93109899 eller skriv til os på info@fixbydrive.dk

Priser

iPhone 6+ reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 350 kr.
Skærm Udskiftning Pro 450 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 600 kr.
Batteri Udskiftning 300 kr.
Mikrofon Udskiftning 350 kr.
Bagside Udskiftning 900 kr.
Home Knap Udskiftning 300 kr.
Front Kamera Udskiftning 300 kr.
Bagkamera Udskiftning 300 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 400 kr.
Ladestik Udskiftning 350 kr.
Lydløs Knap udskiftning 350 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 350 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 350 kr.
Jackstik Udskiftning 350 kr.
Panserglas 250 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Værksted i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

iPhone 6+ reparation

Har du tabt din iPhone 6+ så en udskiftning af skærmen er nødvendig? Skratter mikrofonen, så folk ikke kan høre dig når du taler i telefon? Måske driller batteriet så du ikke længere kan høre musik i mange timer ad gangen, inden den løber tør for strøm? Så kontakt os. Vi er eksperter i området og kan hjælpe dig med reparation af din iPhone 6+.

Andre former for reparationer

SamsungHuaweiSony, Lg, Macbook m.m. er alle nogle enheder vi har repareret i mange år. Vi har det rette udstyr til håndtering af din smartphone, tablet eller computer. Har du en enhed du ikke ved om vi kan reparere? Ring på 93109899 og hør nærmere.

Apple iPhone 6+ reparationer i Herning

Ejer du en iPhone 6+ og ønsker at skifte skærm på den efter du har tabt den? Måske virker dit Wi-Fi signal ikke længere eller din bluetooth forbindelse er ustabil? Så kontakt os og hør hvordan vi kan skifte de ønskede reservedele i Herning.

Fakta om enhed:

Da iPhone 6+ udkom sammen med iPhone 6, overraskede de alle med deres slanke design.

Designet var et af de store salgsargumenter for Apple, da de præsenterede disse to iPhones.
Måden den var bygget på, var ikke ligesom man så i iPhone 5 og iPhone 5s. Apple hvad fundet en ny måde at bygge en telefon på.

iPhone 6plus blev med sin store skærm kritiseret af medierne, da man ikke mente at skærme som disse var nødvendigt. Men medierne tog fejl. Apple solgte nemlig millioner af iPhone 6 og IPhone 6+ de første par måneder. Flere steder meldte udsolgt og man skulle skrive sig på en venteliste hvis man skulle have fat i en iPhone 6 og 6+.

Men der var dog også nogle negative sider på disse to iPhones. Mange klagede over at iPhone 6 og 6+ bøjede hvis man havde den i baglommen i sin bukser. Telefonen var nemlig bygget så slank, at der ikke skulle meget til før den bøjede i bagsiden.

Selvom der dog var nogle sider der ikke ligefrem var positiv, er Apple iPhone 6+ stadig en lækker telefon til prisen. Hvis du søger en god og stabil iPhone, så er denne valgmulighed værd at tænke over.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.