+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 6s Reparationer 

Er dit batteri dødt på din iPhone 6s? Det kan også være dit fingeraftrykslæser, med andre ord touch id, ikke længere virker. Så kan du kontakte os til et uforpligtende tilbud. Vi hos FixByDrive kan fikse de fleste enheder helt uden problemer. Vi bruger kun markedets bedste iPhone reservedele og giver derfor livstidsgaranti på alle iPhone reparationer. Det vil med andre ord sige at vi faktisk giver garanti i telefonens levetid, så længe der ikke er nogle fysiske skader på din iPhone

Fandt du ikke prisen på den pågældende model? Kontakt os på telefonnummer 93109899 og vi vil være dig behjælpelig så hurtigt som muligt.

Priser

iPhone 6s reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 370 kr.
Skærm Udskiftning Pro 480 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 600 kr.
Batteri Udskiftning 300 kr.
Mikrofon Udskiftning 300 kr.
Bagside Udskiftning 900 kr.
Home Knap Udskiftning 300 kr.
Front Kamera Udskiftning 300 kr.
Bagkamera Udskiftning 300 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 300 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 400 kr.
Ladestik Udskiftning 350 kr.
Lydløs Knap udskiftning 350 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 350 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 300 kr.
Jackstik Udskiftning 300 kr.
Panserglas 250 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Værksted i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Hvorfor vælge os som reparatør af din smartphone?

Vi klarer reparation af telefontyper som iPhone 6s nemt og hurtigt. Vi har flere års erfaring indenfor reparation af elektronik, og kan helt sikkert også finde en løsning til dig. Du skal blot forbi vores værksted på Bredgade 41i Herning, så klarer vi resten for dig.

Billig iPhone 6s skærmudskiftning

Hos FixByDrive Herning, kan du få skiftet dit batteri, skærm, ladestik/ladeport, højtaler, mikrofon, bagside og mange andre dele til billige priser.
Hvis du vil have skiftet skærm på din iPhone 6s, kan vi også klare dette. Vi har skiftet tusindevis af iPhone skærme og kan helt sikkert også hjælpe dig med at fikse din skærm i Herning til en god og billig pris. 

Fakta om enhed:

Husker du da Apple præsenterede iPhone 6S tilbage i 2015? Det var efterfølgeren til iPhone 6, men nu med bedre kamera, hurtigere processor og bedre skærm.
Efter Apple tilbage i 2014 havde fået en del kritik fra alverdens medier, havde de nu valgt at forstærke aluminiumsrammen, så den ikke let kunne bøjes, som den gjorde med iPhone 6.

Skærmen i denne iPhone 6s var ret speciel. Apple havde nemlig tilføjet nogle ekstra funktioner som 3D touch. Denne funktion gjorde, at man lettere kunne navigere rundt på iPhonen. Den gjorde kort sagt en iPhone lettere at bruge. Udover denne funktion, havde Apple også forbedret kameraet på den, så den nu havde 12MP kamera. Den lukkede mere lys ind og var hurtigere til at tage billeder end nogensinde før.

Men der var også denne gang dårlige nyheder. iPhone 6s viste sig at have dårligt batteri. Batteriet blev hurtig tømt hvis man brugte kameraet hyppigt, eller bare talte i telefonen med den. Apple sendte dog en meddelelse ud til alle der havde købt denne iPhone model. De beklagede for fejlen og startede en kampagne hvor man til en meget lav pris, kunne udskifte sit batteri. Der var dog nogle batterier der var så hårdt ramt, at man udskiftede dem gratis.

Men selvom batteriet i denne iPhone 6s viste sig at være dårlig, er der mange andre funktioner som man skal være glade for. Det er en fantastisk telefon med en super lækker skærm.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.