+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 6S Plus Reparationer 

Ejer du en iPhone 6s+ og tænker den ikke lader som den skal? Måske har du tabt din telefon i vand og den genstarter konstant? Problemerne kan være mange når vi taler smartphones. Men heldigvis er der hjælp at hente hos FixByDrive. Vi har i mange år repareret iPhones, iPads, Samsung, Macbook og mange andre smarte enheder. Vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig som vi har gjort med mange andre kunder.
Ved du stadig ikke om det er os du skal vælge? Besøg Trustpilot og se hvad andre kunder synes om vores koncept og service.

Fandt du ikke prisen du søgte? Du kan ringe til os alle dage mellem 8-19 og få oplyst prisen på netop din reparation.

Priser

iPhone 6S Plus reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 400 kr.
Skærm Udskiftning Pro 550 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 700 kr.
Batteri Udskiftning 300 kr.
Mikrofon Udskiftning 350 kr.
Bagside Udskiftning 1000 kr.
Home Knap Udskiftning 350 kr.
Front Kamera Udskiftning 350 kr.
Bagkamera Udskiftning 450 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 400 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 400 kr.
Ladestik Udskiftning 350 kr.
Lydløs Knap udskiftning 350 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 350 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 300 kr.
Jackstik Udskiftning 350 kr.
Panserglas 250 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Værksted i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Dårlig batteri på din iPhone 6s Plus?

Problemerne på din iPhone 6s+ kan være mange. Det kan være dit batteri er dårligt, så den går ud på nogle få timer. Det kan også være mikrofonen i din iPhone 6splus skratter når du taler i telefon.
Ligegyldig hvilken type fejl du har med din mobiltelefon, så skal vi nok hjælpe dig. Det kræver blot du kontakter os via telefon eller skriver en mail til os. Eller blot kommer forbi vores værksted i Herning.

Silkeborg reparation

Har du været en tur i Silkeborg søerne og tabt din telefon? Kan den ikke længere tænde pga. en vandskade? Den loader ikke? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos FixByDrive kan vi hjælpe med rigtig mange reparationer når det gælder reparation af en iPhone. Så om din iPhone har fået fugt, ikke kan tænde eller ikke fungerer optimalt, så kontakt os inden længe. Kom forbi vores butik i Herning, så klarer vi resten.

Vores telefon tider er alle dage mellem 8-19. Her kan du også stille de spørgsmål du måtte have.

Reparation af din iPhone 6S Plus til en billig pris i Herning

En iPhone 6s Plus har en fantastisk stor og skarp skærm, men hvad gør du når du har tabt den og vil have skiftet skærmen i Herning? Så kontakter du selvfølgelig FixByDrive! Vi har de absolut bedste bedømmelser i Herning og står altid inde for det vi laver.

Fakta om enhed:

iPhone 6s+ som blev præsenteret af Apple tilbage i september 2015, blev det et af de mest populære iPhones Apple havde bygget. Den blev med sin 3D touch, et godt kamera og et kæmpe batteri en iPhone mange blev hurtigt glade for.

Også i denne iPhone, havde Apple valgt at beholde 3D funktionen. Denne funktion gjorde at man nu kunne navigere nemmere rundt på din iPhone 6s plus, takket være skærmen der kunne føle hvor hårdt man trykkede.

Med sit kæmpe batteri, kunne man nu også høre musik i flere timer uden at den løb tør for strøm. Taletiden i din iPhone var også blevet forbedret.

Der var ikke kun positive ting at sige om iPhone 6s+. Apple entusiasterne rundt omkring i verden, gav stor kritik for designet på den – den var nemlig for tynd og bøjede meget let hvis man satte sig på den. Siden den dag er der gjort grin med iPhone 6s+ på internettet, hvor folk startede dillen med at bøje den.

Men alligevel er der mange andre gode ting at sige om iPhone 6splus. Den har en skærm af glas med en fantastisk klarhed.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.