+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 7 Plus Reparationer 

Er du ligesom mange andre stødt i problemer med din iPhone 7+? Det kan være du har tabt den på jorden og din iPhone 7+ nu har et knust glas? Så er du endt det rigtige sted. Vi kan med garanti hjælpe dig hos FixByDrive ligegyldig hvad din telefon fejler. Reparationer som defekt batteri, defekt højttaler, dårlig ladestik eller en helt anden type fejl din smartphone fejler, så er vi her for dig.
Kontakt os nu for at få fikset din iPhone 7+ til markedets bedste priser.

Vi kan altid kontaktes på 93109899 hvis ikke du kan finde prisen på din reparation af din iPhone 7+. Du kan også vælge at sende os en mail på info@fixbydrive.dk

Priser

iPhone 7 Plus reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 450 kr.
Skærm Udskiftning PRO 600 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 900 kr.
Batteri Udskiftning 300 kr.
Mikrofon Udskiftning 500 kr.
Bagside Udskiftning 1000 kr.
Home Knap Udskiftning 400 kr.
Front Kamera Udskiftning 500 kr.
Bagkamera Udskiftning 650 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 400 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 650 kr.
Ladestik Udskiftning 500 kr.
Lydløs Knap udskiftning 500 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 400 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 400 kr.
Jackstik Udskiftning —–
Panserglas 250 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Værksted i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Danmarks længste åbningstider

8-23. Det er vores åbningstider. Hverdag. Hele året. Dog er vores telefontid mellem 8-19. Så hvis du ødelægger din skærm på din iPhone 7+ en aften hvor alle andre steder har lukket, står vi også klar til at hjælpe dig. Du skal bare kontakte og via vores telefonnummer og vi sender en reparatør ud hurtigst muligt.

Livstidsgaranti

De fleste reparationssteder giver 2 års garanti. Dog har man også set eksempler på garanti på op til 3 år. Men hos os får man livstidsgaranti. Hvad betyder det tænker du? Kort og enkelt betyder det at hvis din iPhone går i stykker om f.eks. 5 år, så dækker vi og reparerer den igen gratis. Det skyldes at vi er så sikre på vores reservedele, at vi godt tør at give sådan en form for garanti på din reparation. Smart og genialt ik?

Garanti på skærmudskiftning af din iPhone i Herning og tilhørende byer

Bor du i Herning og søger et sted der kan reparere din iPhone 7+ der kræver en skærmudskiftning? Et sted der kan give dig garanti og stå inde for alle reparationer de udfører af Apple produkter? Så er du endt det helt rigtige sted. Vi kan give dig en billig pris og udskifte din skærm på din iPhone 7+ helt uden problemer.

Fakta om enhed:

Da Apple lancerede iPhone 7 plus, var der nogle ting der var ændret i forhold til tidligere iPhones.
Man havde i denne version af iPhone valgt at fjerne jackstikket. Nu skulle man i stedet til at bruge lightning stik til at sætte i ladeporten. Apple havde besluttet at fjerne jackstikket, da de mente at der ikke var nok plads i en iPhone længere. Man skulle bruge pladsen til andre teknologier.

Et andet valg Apple havde besluttet sig for, var at lave homeknappen om så at det ikke længere var en fysisk knap. Man skulle nu trykke på ”knappen”, så iPhonen via vibratoren fik os til at føle at man trykkede på den. Det var anderledes men samtidig genialt.

En tredje ting Apple havde satset på, var kameradelen i iPhone 7+. Med sine 12 megapixel fantastiske kamera, var det nu endnu bedre at tage billeder. Man kunne zoome længere ind end de tidligere iPhones og lukketiden var også blevet hurtigere.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.