+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 8 Plus Reparationer 

Med dens store skærm, kan iPhone 8+ være mere udsat for tab og derved få en smadret skærm til følge. Heldigvis er der hjælp at hente hos os. Vi har hos FixByDrive repareret enheder som iPhone 8+ og mange andre apple enheder i mange år. Derfor er vi blevet specialister indenfor smartphone reparation og kan give dig livstidsgaranti på de fleste reparationer der er udført af os.
Kontakt os blot på 93109899 for at høre nærmere. Hvis ikke du kan ringe til os pga. din iPhone 8+ ikke kan bruges, kan du skrive til os på mail info@fixbydrive.dk

Priser

iPhone 8 Plus reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 500 kr.
Skærm Udskiftning PRO 700 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 900 kr.
Batteri Udskiftning 400 kr.
Mikrofon Udskiftning 700 kr.
Bagside Udskiftning 1000 kr.
Home Knap Udskiftning 350 kr.
Front Kamera Udskiftning 700 kr.
Bagkamera Udskiftning 700 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 450 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 700 kr.
Ladestik Udskiftning 700 kr.
Lydløs Knap udskiftning 700 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 700 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 700 kr.
Jackstik Udskiftning —–
Panserglas 250 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Værksted i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

iPhone 8 plus skærm udskiftning

iPhone 8plus er med sin store skærm meget svær at holde med én hånd. Det resulterer desværre i at folk taber den og får ødelagt deres glas eller lcd. Men der er hjælp at hente hos os. Du kan med fordel kontakte os, for at reparere din iPhone 8plus.

Dårlig lyd fra din iPhone?

Kan du ikke høre noget når du hører musik? Virker lyden ikke rigtigt når du taler i telefon eller noget helt tredje der er galt med dine højttalere? Så kom forbi vores værksted og lad os hjælpe dig med at fikse din iPhone så den igen fungerer som den skal.

Bedste reparationsværksted i Herning

Vores reparationer er så gode, at vi faktisk liger nummer 1 i Herning. Vi har topkarakterer på Facebook, Google og Trustpilot. Kom forbi os og se hvorfor du skal vælge os som din foretrukne reparationsværksted.

Fakta om enhed:

iPhone 8+ der udkom i 2017, var nu endnu flottere at se på. Den var nemlig lavet af glas på begge sider, som vi også så i det mindre format, nemlig iPhone 8.

Denne design har gjort, at telefonen er mere skrøbelig end nogensinde før overfor tab. Det kan med andre ord sige, at hvis ikke du har et panserglas påmonteret på din iPhone 8plus, skal du være meget påpasselig med den at tabe den.

Kameraet var et af de store salgsargumenter for Apple da de præsenterede den. Den havde nu mulighed for at zoome endnu mere ind med kameraet end hidtil. Mørke omgivelser var nu ingen problem, da iPhone 8+ var udstyret med et godt kamera.
Udover Kamera delen, havde Apple også forbedret batteriet så den nu lød på hele 2691 mAh. Det var et stort batteri at smide i telefonen, men det var også nødvendigt med alt det teknologi den nu havde fået.

Skærmen havde stadig indbygget 3D touch. Det er med denne funktion, blevet nemmere at finde rundt på din iPhone 8 plus, som vi også så iPhone 6 og iPhone 6s havde. Nogle medier undrede sig over hvorfor man stadig valgte at beholde denne funktion, da de ikke mente den var brugt nok. Apple mente dog noget andet.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.