+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone 8 Plus Reparationer 

Med dens store skærm, kan iPhone 8+ være mere udsat for tab og derved få en smadret skærm til følge. Heldigvis er der hjælp at hente hos os. Vi har hos FixByDrive repareret enheder som iPhone 8+ og mange andre apple enheder i mange år. Derfor er vi blevet specialister indenfor smartphone reparation og kan give dig livstidsgaranti på de fleste reparationer der er udført af os.
Kontakt os blot på 93109899 for at høre nærmere. Hvis ikke du kan ringe til os pga. din iPhone 8+ ikke kan bruges, kan du skrive til os på mail info@fixbydrive.dk

Priser

iPhone 8 Plus reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 500 kr.
Skærm Udskiftning PRO 700 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 900 kr.
Batteri Udskiftning 400 kr.
Mikrofon Udskiftning 700 kr.
Bagside Udskiftning 1000 kr.
Home Knap Udskiftning 350 kr.
Front Kamera Udskiftning 700 kr.
Bagkamera Udskiftning 700 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 450 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 700 kr.
Ladestik Udskiftning 700 kr.
Lydløs Knap udskiftning 700 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 700 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 700 kr.
Jackstik Udskiftning —–
Panserglas 250 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

iPhone 8 plus skærm udskiftning

iPhone 8plus er med sin store skærm meget svær at holde med én hånd. Det resulterer desværre i at folk taber den og får ødelagt deres glas eller lcd. Men der er hjælp at hente hos os. Du kan med fordel kontakte os, for at reparere din iPhone 8plus.

Gratis kørsel

Vi, hos FixByDrive, kører gratis ud så længe du bor i Herning, Silkeborg, Holstebro eller områder nær disse. Du skal blot booke en tid til rep, hvor vi derefter sender en tekniker ud til dig. Det er alle dage. Også søn- helligdage. Vores åbningstider er Danmarks længste. Vi har nemlig åbent fra 8-23. Dog er vores telefontid mellem 8-19.

Udekørende værksted i Herning der reparerer din iPhone

Har du en travl hverdag og søger et sted i Herning der kan køre ud og reparere din iPhone? Så er det os du skal hive fat i! Vi kører ud og reparerer din iPhone på stedet i vores specialbyggede vogn. Du slipper for at køre ud og lede efter et sted der kan reparere dine enheder.

Fakta om enhed:

iPhone 8+ der udkom i 2017, var nu endnu flottere at se på. Den var nemlig lavet af glas på begge sider, som vi også så i det mindre format, nemlig iPhone 8.

Denne design har gjort, at telefonen er mere skrøbelig end nogensinde før overfor tab. Det kan med andre ord sige, at hvis ikke du har et panserglas påmonteret på din iPhone 8plus, skal du være meget påpasselig med den at tabe den.

Kameraet var et af de store salgsargumenter for Apple da de præsenterede den. Den havde nu mulighed for at zoome endnu mere ind med kameraet end hidtil. Mørke omgivelser var nu ingen problem, da iPhone 8+ var udstyret med et godt kamera.
Udover Kamera delen, havde Apple også forbedret batteriet så den nu lød på hele 2691 mAh. Det var et stort batteri at smide i telefonen, men det var også nødvendigt med alt det teknologi den nu havde fået.

Skærmen havde stadig indbygget 3D touch. Det er med denne funktion, blevet nemmere at finde rundt på din iPhone 8 plus, som vi også så iPhone 6 og iPhone 6s havde. Nogle medier undrede sig over hvorfor man stadig valgte at beholde denne funktion, da de ikke mente den var brugt nok. Apple mente dog noget andet.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.