+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone reparation i Herning

Bor du i Herning og har brug for et værksted der kan reparere din iPhone billigt? Har du smadret glasset på din Apple iPhone smartphone, og det kræver at blive repareret af dygtige fagfolk? Så kan FixByDrive Herning hjælpe dig, så din iPhone igen kører som den var ny. Vi har hos FixBydrive, repareret hundredevis af iPhones igennem flere år, og kan med stor sandsynlighed også hjælpe dig med dine problemer. Vi kan hos FixByDrive hjælpe dig med at skifte din ødelagte skærm eller skifte et batteri der ikke lader op gennem ladestikket. Vi kan også hjælpe dig med reparation og udskifte dit kameralinse som er knust, eller reparere din mikrofon som skratter når du taler i telefon. Vi kender frustrationen i at have en defekt iPhone, og kan derfor godt forstå at du gerne vil have den repareret så hurtigt som muligt.
Du kan herunder se de forskellige Apple iPhone modeller. Klik blot på den iPhone model du har, så kommer alle priserne frem. Hvis du ikke kan finde prisen på din iPhone, så kontakt os og vi vil hjælpe dig med at finde den rigtige pris på reparationen.

Vi kører ud og reparerer din iPhone på ingen tid

95% af alle iPhone reparationer foregår indenfor 30 minutter. Der er dog nogle enkelte tilfælde, hvor din iPhone tager lidt længere tid at reparere. Det kan være i tilfælde hvor din Iphone har fået vand eller bundkortet er stået af så den ikke fungerer optimalt.
Vi ved hvor vigtig din mobiltelefon er i dag, så derfor giver vi dig en lånetelefon i tilfælde af at din Apple enhed skal på værksted – Helt gratis og uden omkostninger.
 

Reparation af iPhone i Herning

Er du også en af de uheldige ejere i Herning der har tabt sin telefon og knust sin skærm? Så er der hjælp at hente hos os. Vi kører i Herning og omegn og fikser enheder som iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Nokia, Lg, Xiomi, Motorola, Tablet, Macbook, iMac, Oneplus, Sony, Hp, Asus, Acer og mange andre mærker. Hvis du ikke kan finde din enhed på vores hjemmeside, kan du altid kontakte os da ikke alle reparationer er nævnt på vores hjemmeside 

 

Vi giver garanti på iPhone reparationer i Herning

Hos FixByDrive Herning, er vi så sikre på vores reservedele til iPhones, at vi giver garanti på alle reparationer. Det vil med andre ord sige, at hvis du vælger at få repareret din skærm, får udskiftet dit batteri eller ladestik, og det pludselig ikke virker, ja så dækker vi det så længe det er indenfor 2 år efter reparationen er udført. Det sikrer dig som kunde, at du får kvalitetsreservedele hvergang du vælger os til at udføre reparationen af din smartphone. 

 

Hernings bedste iPhone reparatører

FixByDrive er Midtjyllands bedste reparatør ifølge Trustpilot, Google og Facebook. Vi har fået rigtig mange positive anmeldelser og kan med stolthed fortælle at vi ikke har haft nogen utilfredse kunder, når de har fået repareret deres iPhones hos os. Hvis du stadig er i tvivl om hvorfor det skal være os der skal reparere din iPhone, så kan du med fordel tjekke Trustpilot.

 

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 21361631 

Betalingsmuligheder

Følg os