+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Holstebro iPhone reparation

Er du bosiddende i Holstebro og søger en billig reparation? Det kan være din skærm er knust på din iPhone 7 eller batteriet er defekt på din iPhone 6s? Eller har du en nyere iPhone X der ikke længere fungerer i touch og du kan ikke trykke på skærmen? Vi kender stort set alle iPhone problemer og kan med stor sandsynlighed også afhjælpe dig med dine problemer. Vi udfører alle former for reparationer på din Apple iPhone. Om du har en iPhone 6, iPhone 7, iPhone X eller iPhone 11 Pro, så kan vi hjælpe dig med reparation af den. Af reparationer indenfor iPhones, kan vi udføre skærm udskiftning, dårligt batteri, ladestik der er gået i stykker, mikrofon der skratter, power knappen der driller eller udskifte din ødelagte bagside. Tøv ikke med at kontakte os. Vi kører gratis ud til dig i Holstebro og fikser din Apple iPhone.

Billig iPhone reparation i Holstebro

Alle vores iPhone reparationspriser er inkl. alt. Det vil sige at det er inkl. moms, garanti og montering. Der er ingen skjulte gebyrer på vores reparationer. Priserne på vores hjemmeside bliver opdateret løbende, så du kan være sikker på at du får en billig iPhone reparation i Holstebro. Hvis det alligevel lykkes dig at finde en pris på en iPhone billigere et andet sted, så skal du blot tage et billede af dette og sende til os. Så får du nemlig reparationen til samme pris som du har set på en anden iPhone reparationsside.
 

Reparation af iPhone og iPad på din adresse

Hvorfor komme til os og få fikset din Apple iPhone, når vi kan komme til dig? Du slipper for at køre ud efter et værksted, sparer tid og penge ved at vælge os som din foretrukne smartphone reparatør. Du skal blot gribe telefonen og booke en tid på vores bookingsside, så finder vi hurtigt en tid til dig og sender en teknikker ud på din adresse. Reparationen af din iPhone foregår i vores specialbyggede varevogn.
 

Reparation af alle Apple produkter

Vi kan hos FixByDrive reparere alt indenfor Apple produkter. Her er blot en liste over de Apple enheder vi reparerer:
iPhone
iPad
Macbook
Macbook Pro
– Macbook Air
iMac
– Apple watch 

Prisgaranti på iPhone reparation i Holstebro

Vi har hos FixByDrive prisgaranti på vores iPhone reparationer. Hvis du får repareret en iPhone eller en anden smartphone, har du prisgaranti i 30 dage. Dvs. at hvis vi, indenfor 30 dage, sætter prisen ned på en reparationen som du har fået udført hos os, kan du få differencen tilbage. Du skal blot vise om kvitteringen på reparationen, så overfører vi differencen til dig. Vi gør alt for at du vælger os igen og igen, som din foretrukne iPhone reparatør

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 21361631 

Betalingsmuligheder

Følg os