+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone reparation i Silkeborg

Har du en ødelagt telefon i Silkeborg du gerne vil have repareret? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig hos FixByDrive. Vi tilbyder nemlig byens billigste reparationer med de bedste reservedele, der findes på markedet. Alle skader på din iPhone kan repareres hos os, da vi har mange års erfaring indenfor reparation af smartphones, tablets og computere.

Åbningstider i Silkeborg

Vi har åbent alle årets dage mellem 8-23. Det gælder også søn- helligdage. Med andre ord står vi til rådighed i mange timer om dagen, for at reparere din iPhone. Man kan med andre ord sige at der er rigtig mange fordele, ved at vælge os som din foretrukne reparatør. Du sparer både tid og penge ved at vælge FixByDrive.
Så hvad venter du på? Kontakt os allerede i dag og lad os sammen finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig på den bedste måde i Silkeborg.

Du finder os i Silkeborg, Herning og Holstebro

Vi står klar til at køre ud til dig når du har brug for os. Vi kan med stolthed kalde os eksperter indenfor iPhone reparationer, da vi har mange års erfaring.
Når du får repareret din iPhone hos os, får du altid livstidsgaranti og markedets bedste reservedele til en billig pris.

Vi fikser din iPhone i Silkeborg

Kvalitet, pris og service er de tre ord vi altid går efter, når vi skal reparere en iPhone i Silkeborg.
Vores service er ud over det sædvanlige. Læs blot hvad vores kunder synes om os på Trustpilot, Facebook og Google. Vi har hele 5 stjerner!
Et af de mest udbredte reparationer når vi taler om en iPhone, er skærmudskiftning. Rigtig mange får knust deres skærme ved tab og ønsker at finde en god, hurtig og lynhurtig service. Det er netop derfor vi er her for dig.
Når du får repareret din iPhone hos os, kan vi altid påmontere et panserglas for dig, så du undgår at smadre din skærm igen. Skulle du alligevel ødelægge din telefon, kan du bare kontakte os. Vi er de billigste i byen.

Reparation af mange iPhonedele i Silkeborg

Her er blot et lille udpluk af de reparationer vi kan udføre i Silkeborg:

Smadret skærm
Vandskadet iPhone
Defekt home knap
Software problemer
Ødelagt højttaler
Bagside udskiftning af iPhone 7
Face id
Backlight på din iPhone 6s
… Og mange andre reparationer indenfor alle iPhone modeller.

Hvis du vil i kontakt med os, bedes du ringe til os på 93109899 eller kontakte os via vores mailadresse. Vi er klar til at køre ud i Silkeborg og omegn for dig.

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 21361631 

Betalingsmuligheder

Følg os