+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone reparation og meget mere hos Fix By Drive

Er din iPhone gået i stykker? Så er du landet det helt rette sted. Her hos Fix By Drive reparerer vi din iPhone eller anden enhed. Det er ligegyldigt, hvilken iPhone model du har – vi kan helt sikkert fikse den for dig. Vi reparerer desuden også andre Apple produkter, som fx MacBooks og iPads. Så har du smadret skærmen på din smartphone? Måske holder batteriet ikke, som det har gjort på din iPad? Eller også skal din MacBook til service og have skiftet harddisk eller skal renses for virus? Problemerne kan være mange, men vi kan heldigvis hjælpe dig. Vi kan lave en iPhone reparation for dig, samt mange andre former for reparationer, som naturligvis også inkluderer tablets og smartphones fra andre mærker. Læs med på siden her, og opdag de mange muligheder.

 

Reparation af iPhone i Herning

Bor du i Herning, og har din telefon fået en væskeskade? Eller har du spildt cola udover din MacBook? Intet problem. Vi er stolte af at kunne tilbyde bundkort reparation på din smartphone som en af de eneste i hele Herning og omegn. 90% af alle vores reparationer kan blive gennemført indenfor 45 min. Så om du skal have skiftet skærm, mikrofon, batteri eller blot skal have din enhed efterset, så kan du altid booke en tid hos os.

 

Reparation af iPhone i Herning og omegn

Bor du i Herning, så tilbyder vi naturligvis også iPhone reparation til dig. Vi laver lynhurtig reparation af iPhone i allerhøjeste kvalitet – og naturligvis til den bedste service i omegnen. Vi kan reparere alt lige fra en ødelagt skærm til en ødelagt home knap. Så bor du i Herning, så tøv ikke med at ringe til os, hvis du får brug for en reparation af iPhone i Herning – vi er her altid for dig!

 

Reparation af iPhone i Herning

Har du været på sejlferie ved Herning sø, og var du så uheldig at tabe din telefon ned i vandet? Så frygt ikke, for vi er her for at hjælpe. Her hos Fix By Drive reparerer vi iPhones med vandskader uden problemer. Det er fuldstændig ligegyldigt, om du har en iPhone XR, en iPhone 7 eller en helt tredje – vi kan lave en iPhone reparation af alle modellerne, og vi gør det med glæde! Vi har desuden A+++ og OEM kvalitet på de fleste reservedele, og du kan ved din bestilling af iPhone reparation helt selv bestemme, hvilken kvalitet du vil have.

 

Service af høj kvalitet

Her hos Fix By Drive går vi meget op i, at vores kunder er glade. Derfor garanterer vi altid, at du hos os får en service, der er udover det sædvanlige. Hvis en enhed tager mere end 1-2 dage at fikse, som sker i sjældne tilfælde, så giver vi dig en låneenhed helt uden omkostninger. Er du i tvivl om, hvad din enhed fejler, så diagnosticerer vi den for dig og giver en pris før vi påbegynder reparationen.

Vi bruger kun markedets allerbedste reservedele – vi er faktisk så sikre på dem, at vi yder livstidsgaranti på alle vores udskiftede dele. Det betyder. At hvis den udskiftede del på din enhed går i stykker efter 5 eller 10 år, så fikser vi det helt gratis!

Har du nogen spørgsmål til os, kan du ringe til os på 93 10 98 99, eller du kan skrive en mail til os på info@fixbydrive.dk.

 

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 21361631 

Betalingsmuligheder

Følg os