+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone SE 2 (2020) Reparationer 

Har du problemer med din iPhone SE fordi du har tabt den? Eller spildt vand på den og den ikke længere kan tænde og batteriet muligvis er død? Så er du endt det rigtige sted. FixByDrive har flere års erfaring indenfor reparation af Apple enheder. 

Så om din nye iPhone SE er defekt eller din skærm er smadret, så kan vi hjælpe dig med at få den op at køre igen. Du kan herunder se nogle priser på reparation af din iPhone SE 2.

Priser

iPhone SE 2 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 450 kr.
Skærm Udskiftning Pro LCD 650 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 900 kr.
Batteri Udskiftning 500 kr.
Mikrofon Udskiftning 800 kr.
Bagside Udskiftning 1000 kr.
Front Kamera Udskiftning 800 kr.
Bagkamera Udskiftning 900 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 450 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 900 kr.
Ladestik Udskiftning 800 kr.
Lydløs Knap udskiftning 900 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 700 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 700 kr.
Panserglas 250 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Professionel reparation af din iPhone SE i Herning, Silkeborg, Struer og Holstebro

Vi bestræber os altid på at være de bedste indenfor vores branche. Du kan hos os få livstidsgaranti, prisgaranti, gratis låneenhed, gratis kørsel, bedste reservedele og meget mere. Kontakt os i dag og hør om hvorfor vi skal være jeres foretrukne reparatør indenfor Apple iPhones.

Flere forskellige kvaliteter på iPhone reparationer

Når du vælger at få repareret din iPhone hos os, har du altid mulighed for at vælge flere forskellige kvaliteter. Vi har altid kopi kvalitet og Original kvalitet på lager, så du som kunde selv kan bestemme hvor mange penge du vil ofre på din iPhone reparation. Hvis du er i tvivl om hvad forskellen er på de forskellige kvaliteter, kan du altid ringe til os og spørge.

Billig skærm reparation i Herning

Søger du et sted i Herning der kan reparere din iPhone SE 2020 til en fornuftig og billig pris? Et sted der kan stå inde for reparationen? Et sted der har de bedste reservedele og samtidig giver en pris man ikke har set andre steder? Så er du endt det helt rigtige sted. Kontakt os i dag og lad os reparere og udskifte din skærm på din iPhone SE 2020 i Herning og omegn.

Fix drive

Når du overvejer reparation af din iPhone, hvad går du så efter? Billig reparation? En god garanti? Kvalitetsreservedele? Eller hvor hurtig du kan få den repareret? Alle disse spørgsmål behøver du ikke længere tænke på, for vi er her for dig. Det eneste du skal gøre, er at booke en tid på vores bookingsside, så kommer vi ud til dig på det ønskede tidspunkt og fikser din iPhone med vores udekørende vogn. Nemmere bliver det ikke. Så hvis du bor i Herning, Silkeborg eller omegn, så kan du altid regne med os.

Fakta om enhed

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?


Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.
Vores telefontider er alle dage mellem 8-19.