+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone X Reparationer 

Med kant til kant design, kan iPhone X være mere udsat for stød og derved få en knust skærm. Det samme kan man sige om bagsiden der kan blive smadret, så det bliver nødvendigt med en reparation der er udført af specialister.
Det kan også være du har tabt den i vand eller den måske ikke starter op mere og er ubrugelig? Så er der hjælp at hente hos os

Du kan kontakte os på 93-10-98-99 eller skrive til os på info@fixbydrive.dk

Priser

iPhone X reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 600 kr.
Skærm Udskiftning Pro LCD 1000 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 1300 kr.
Batteri Udskiftning 500 kr.
Face ID rep 1500-1800 kr.
Mikrofon Udskiftning 600 kr.
Bagside Udskiftning 800 kr.
Home Knap Udskiftning —–
Front Kamera Udskiftning 600 kr.
Bagkamera Udskiftning 1100 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 500 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 500 kr.
Ladestik Udskiftning 600 kr.
Lydløs Knap udskiftning 600 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 600 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 500 kr.
Jackstik Udskiftning —–
Vibrator Udskiftning 500 kr.
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Værksted i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Face ID reparation af iPhone X

Mange brugere får ødelagt deres face id når de får repareret deres iPhone x et sted, der ikke kan håndtere telefonen rigtigt. Det resulterer i at man får en telefon hvor face id ikke længere virker. Vi har hjulpet rigtig mange kunder med at få deres face id til at virke igen.

Vandskade på din iPhone

Selvom mange tror at en iPhone x er vandtæt, tager de fejl. Apple har meddelt at en iPhone X ikke er vandtæt, men vandafvisende. Så hvis du taber din iPhone x i vand, eller den får en fugtskade så din skærm f.eks. viser grønne streger, så kan vi hjælpe dig med det. Du skal blot kontakte os ved hjælp af vores telefonnummer som er 93109899.

Grønne streger på din Apple iPhone X?

Har du tabt din iPhone X og det har resulteret i en eller flere grønne streger på din iPhone X? En grøn streg der er der permanent men touch funktionen virker stadig? Så kan vi hjælpe dig. Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at få din iPhone X op at køre igen helt uden problemer.

Du finder os i Herning

Vi står klar til at køre ud til dig når du har brug for os. Vi kan med stolthed kalde os eksperter indenfor iPhone reparationer, da vi har mange års erfaring.
Når du får repareret din iPhone hos os, får du altid garanti og markedets bedste reservedele til en billig pris

Reparation af mange dele i Herning

Her er blot et lille udpluk af de reparationer vi kan udføre:

Smadret skærm
Vandskadet iPhone
Defekt home knap
Software problemer
Ødelagt højttaler
Bagside udskiftning af iPhone 7
Face id
Backlight på din iPhone 6s
… Og mange andre reparationer indenfor alle iPhone modeller.

Hvis du vil i kontakt med os, bedes du ringe til os på 93109899 eller kontakte os via vores mailadresse.

 

Fakta om enhed:

Da iPhone X udkom i 2018, satte den nye standarter indenfor smartphoneverdenen. Væk var home knappen og flere funktioner var nu tilføjet. Et af de funktioner der var allermest tale om, var Face id funktionen. iPhone Xs kamera kunne nu se hvem der holdte telefonen via. dens kamera, og ville kun kunne låses op hvis det var den rette ejer.

Fingeraftryk, bedre kendt som touch id, var nu fjernet af Apple, da de mente at denne teknologi var mere sikker end touch id. Nogle mente det var smart med face id, andre ikke.

En anden ting iPhone X havde, var en ny type skærm. De havde nu valgt at bruge OLED skærme i deres iPhone X. Billedet var mere klart, skærmen kunne vise flere farver samtidig med at farvegengivelserne var betydelig forbedret.

Desværre har der været nogle problemer med iPhone X. Nogle brugere verden over, har klaget over face id der pludselig ikke virker. Så hvis du oplever problemer med din iPhone X, er du ikke den eneste. Men vi kan hos FixByDrive hjælpe dig med dette problem.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.