+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

iPhone XR Reparationer 

iPhone XR er ligesom iPhone X og XS lavet af glas på begge sider. Det gør denne model mere udsat for at blive ødelagt ved evt. tab. Men problemer som disse, kan heldigvis blive repareret så du ikke skal købe en ny. Du kan hos FixByDrive få repareret og lavet din ødelagte iPhone skærm eller få skiftet dit batteri på din Apple enhed til markedets bedste priser. Se blot vores priser herunder og vurder selv.
Er du stadig i tivivl om du skal vælge os? Trustpilot kan besøges for at vurdere hvad kunderne synes om os.

Fandt du ikke prisen du søgte? Du kan ringe til os alle dage mellem 8-19 og få oplyst prisen på netop din reparation.

Priser

iPhone XR reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Skærm Udskiftning Premium 800 kr.
Skærm Udskiftning PRO 1000 kr.
Skærm Udskiftning Original LCD 1300 kr.
Face ID rep 1500-1800 kr.
Batteri Udskiftning 700 kr.
Mikrofon Udskiftning 700 kr.
Bagside Udskiftning 1000 kr.
Home Knap Udskiftning —–
Front Kamera Udskiftning 700 kr.
Bagkamera Udskiftning 900 kr.
Bagkamera Glas Udskiftning 500 kr.
Tænd/Sluk Knap Udskiftning 700 kr.
Ladestik Udskiftning 700 kr.
Lydløs Knap udskiftning 700 kr.
Ørehøjtaler Udskiftning 700 kr.
Bundhøjtaler Udskiftning 700 kr.
Jackstik Udskiftning —–
Vibrator Udskiftning 800 kr.
Panserglas 250 kr.
Diagnose 250 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Værksted i Herning

Vi har et værksted på Bredgade 41 i Herning, hvor du kan indlevere din enhed. Vi ligger ved Føtex P-plads hvor der er over 100 gratis parkeringspladser. Du kan parkere lige foran døren.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Vores kunder elsker os

Vi kan lige så godt sige det som det er – vores kunder elsker os. Vi har hjulpet mange danskere med reparation af skærm på deres iPhone og mange andre enheder. Det er dog ikke kun iPhones vi reparerer. Udskiftning af harddisk på en Macbook eller eftersyn af din computer, kan vi sagtens også klare. Kontakt os allerede i dag for at høre nærmere om hvorfor du skal vælge os.

Billig iPhone reparation i Midtjylland

Søger du et sted der kan fikse din iPhone på ingen tid? Så er du endt det rette sted. Vi står inde for det vi laver og giver garanti på alt det vi laver. Alle vores priser på reparationer er konkurrencedygtige. Kom i dialog med os og lad os se hvordan vi kan hjælpe dig på bedste vis.

Udskiftning af skærm på din iPhone XR i Herning

En iPhone XR har en fantastisk flot og klar skærm, men hvad skal man gøre hvis man taber den og LCDen går i stykker eller glasset skal udskiftes? Så kontakter man selvfølgelig os! Kan vi ikke lave andet end skærm på din iPhone XR? Det kan vi naturligvis. Vi kan udskifte stort set alt på din iPhone til billige penge.

Fakta om enhed:

IPhone XR er med sin billige pris, en telefon mange danskere er blevet glad for. Denne iPhone XR er ikke så hurtig som de andre nyere iPhones, men pga. prisen er den stadig en ret populær smartphone.

Kameraet på denne iPhone XR, er ikke så god som de nye iPhones, men stadig en kvalitet som er værd at prøve.

Skærmen som Apple kalder Liquid Retina, er et af branchens mest avancerede LCD skærme. Skærmen er baggrundsbelyst som går helt ud til kanterne, så man får mest skærm som muligt på sin smartphone.

Som Apple kalder det, så er iPhone XR en god opgradering til prisen. Den er både hurtig og kvik. Samtidig er en reparation af iPhone XR billigere end f.eks. iPhone X og XS.

Hvis du overvejer at købe en iPhone med en super lækker skærm, hårdføre glas, lækker glasbagside, så er denne iPhone XR et godt bud.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.