+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Macbook Air 11″ 2010 – mid 2012 Reparationer

Ny LCD til din Macbook pro 11″? Er batteriet fladt? Skal du have reddet data ud af den efter en væskeskade? FixByDrive er løsningen. Vi har igennem mange år fikset forskellige Macbook modeller, alt efter hvad problem måtte være. Ligemeget hvad din Macbook Pro 11″ fejler, kan vi med 90% sikkerhed udbedre fejlen, så den kommer i tip top stand.
Så om du bor i Holstebro, Herning eller Silkeborg, så kontakt os og vi sender en reparatør ud på din adresse. Helt uden omkostninger.

Vi kan kontaktes på telefon 93109899 eller via Facebook messenger for yderligere spørgsmål.

 

Priser

Macbook Air 11″ reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Fjernelse af virus og malware uden data tab 800 kr.
Optimering af Macbook 800 kr.
Komplet skærm udskiftning 2800 kr.
Tastatur Udskiftning 2000 kr.
TrackPad Udskiftning 1200 kr.
Batteri Udskiftning 1500 kr.
Lademodul Udskiftning 1400 kr.
128GB SSD Harddisk inklusiv montering 1200 kr.
256GB SSD Harddisk inklusiv montering 1500 kr.
512GB SSD Harddisk inklusiv montering 2000 kr.
Installation/Geninstallation af macOS 500 kr.
RAM-opgradering til 8GB 1200 kr.
RAM-opgradering til 16GB 1600 kr.
WiFi Udskiftning 900 kr.
Backup af data 700 kr.
Backup fra en defekt harddisk 1000 kr.
Diagnose 0 kr.

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Macbook harddisk reparation

Er din Macbook Pro blevet langsom med tiden? Det kan være dit batteri er træt og ikke holder mange timer før din Macbook slukker? Så kan vi helt sikkert hjælpe dig. Vi kan hos FixByDrive, hjælpe dig med harddisk udskiftning, udskiftning af batteri, rensning af styresystem og computer og mange flere reparationer. Vi har flere års erfaring indenfor reparation af Macbook computere og vil med stor sandsynlighed også kunne hjælpe dig med at få din Apple Macbook op at køre igen.

Låneenhed uden omkostninger

Hvis din Macbook ikke kan laves på stedet når vi kører ud til dig, så kan du helt uden omkostninger låne en Macbook fra os så du fortsat kan fortsætte dit arbejde. Vi ved hvor vigtig din Macbook er og ser dette som en selvfølge. Vi lever af vores kunder

Fakta om enhed:

Da Apple iPhone 6 blev præsenteret tilbage i 2014, tog den alle med storm. Dens slanke design der var lavet i aluminium, viste hvor meget telefon man kunne presse ned i en lille enhed. Det var med til at gøre denne telefon så populær, at den blev udsolgt mange steder og gjorde den samtidig den mest solgte mobiltelefon nogensinde. Der har dog været nogle dårlige ting ved iPhone som Apple ikke havde tænkt på – telefonen var for tynd så den let kunne bøjes og kameraet var ikke plan med bagsiden som på iPhone 5 og 5SE. Kameraet stak ud fra bagsiden.

Da denne iPhone 6 udkom, viste den sig for at være et af de hurtigste mobiltelefoner der var på markedet. Man lavede flere tests indenfor smartphone branchen og man fandt hurtigt ud af at iPhone 6 var kommet for at blive.

Et af de andre punkter hvor iPhone 6 virkelig skilte sig ud, var batteritiden. Batteriet kunne nu holde til mere pr. Opladning. Du kunne nu tage flere billeder med kameraet eller høre musik via højttaleren, før den gik tør for strøm.

Relativ kort tid efter denne iPhone 6 kom på markedet, skrev medierne en del negative ting omkring denne fantastiske telefon. De mente Apple havde fremstillet iPhone 6 så tyndt, at den let kunne bøjes på bagsiden og gå i stykker.

Selvom der har været nogle få negative sider på iPhone 6, er den stadig meget populær blandt folket. Det er også derfor vi stadig reparerer smartphones som denne.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.