+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

MacBook og iMac reparation hos Fix By Drive

Er du kommet til at vælte din iMac, som har resulteret i en smadret skærm? Måske skal din iMac til service og have opdateret harddisken? I rigtig mange tilfælde kan vi reparere den for dig. Vi har her hos Fix By Drive over 10 års erfaring indenfor reparation af computere, som eksempelvis iMacs og MacBooks, så vi kan med garanti hjælpe dig af med alle dine tekniske problemer. Vores dygtige teknikere kan reparere alt lige fra vandskadede iMacs, udskiftning af skærm, opgradering og meget mere. Så kommer du en dag til at tabe din MacBook på jorden, eller går batteriet dødt en dag, så skal du ikke tøve med at tage fat i os. Vi kan fikse enhver model, så det er altså fuldstændig ligegyldigt, hvilken MacBook eller iMac du har, ny eller gammel, vi kan med garanti fikse den for dig. Problemerne med vores tekniske enheder kan være mange, men vi kan heldigvis hjælpe dig. Vi kan nemlig lave en MacBook og iMac reparation for dig, samt mange andre former for reparationer, som naturligvis også inkluderer tablets, computere og smartphones fra andre mærker. Læs med på siden her, og bliv klogere på de mange muligheder.

MacBook og iMac reparation i Herning

Er du bosat i Herning, og har du været så uheldig at smadre skærmen på din MacBook eller iMac? Måske du er kommet til at spilde vand ud over tastaturet, så din enhed har fået en væskeskade? Ligegyldigt hvad, så er der intet, vi ikke kan fikse. Her hos Fix By Drive er vi nemlig stolte af at kunne tilbyde bundkort MacBook og iMac reparation som en af de eneste i hele Herning om omegn. Desuden kan 90% af alle vores reparationer foretages indenfor 45 minutter. Skal du altså have skiftet din skærme eller batteri, så kan du altid booke en tid her hos os.

 

Reparation af MacBook og iMac i Herning

Vores MacBook og iMac reparation går lynhurtigt og så er den i yderst høj kvalitet. Her hos os kan du desuden få repareret alt lige fra en vandskade til en ødelagt knap på tastaturet, og bor du altså i Herning, kan du hos os nemt og hurtigt få foretaget en MacBook og iMac reparation. Du skal blot komme forbi vores værksted i Herning på Bredgade 41!

 

MacBook og iMac reparation i Herning

Vi er selvfølgelig også klar til at hjælpe dig, der bor i Herning, så skulle du være uheldig at din computer får en vandskade ved Herning Sø, så er vi hos Fix By Drive klar til at reparere alle Apple modeller med vandskader helt uden problemer. Du skal blot indlevere din enhed på vores værksted i Herning, bredgade 41.
For os er det fuldstændig ligegyldigt om det er en MacBook Air, Pro eller Pro Retina – vi kan foretage MacBook og iMac reparation af alle modeller, og vi gør det faktisk med glæde! Desuden er kvaliteten på de fleste af vores reservedele A+++ og OEM, og når du bestiller reparationen af din enhed, kan du helt selv bestemme, hvilken kvalitet du ønsker.

Skal din computer fikses, er det altså ligegyldigt om du bor i Herning, Silkeborg eller Holstebro, for du kan altid komme forbi vores værksted på Bredgade 41 i Herning eller sende din enhed til os. Tøv ikke med at kontakte os på 93109899.

 

Service af høj kvalitet

Her hos Fix By Drive går vi meget op i, at vores kunder er glade. Derfor garanterer vi altid, at du hos os får en service, der går udover det sædvanlige. Er du i tvivl om, hvad din MacBook eller iMac fejler, så diagnosticerer vi fejlen for dig og oplyser dig en pris før vi begynder at reparere din enhed.

Vi bruger kun markedets allerbedste reservedele – vi er faktisk så sikre på dem, at vi yder garanti på alle vores reparationer. Det betyder, at hvis den udskiftede del ikke virker hensigten indenfor 2 år, så fikser vi den gratis for dig.
Har du nogen spørgsmål til os, kan du ringe til os på 93 10 98 99, eller du kan skrive en mail til os på info@fixbydrive.dk.

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 27012213 

Betalingsmuligheder

Følg os