+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Macbook Pro 13″ 2009-2012

Langsom Macbook er noget vi tit ser og har repareret tonsvis af. Er din Macbook også blevet langsom med årene og det måske tager flere minutter at starte den op? Det kan være den muligvis har fået virus? Er du i tvivl om hvad problemet kan være? Så er vi her for at hjælpe dig. Kontakt os i dag og hør hvad vi kan gøre for dig og din Macbook.

Vores telefonnummer er 93109899. Giv et kald og lad os finde ud af hvordan vi kan hjælpe dig med din Macbook.

Herunder kan du se hvad priserne er på de forskellige Macbook reparationer.

 

 

Priser

Macbook Pro 13″ reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Fjernelse af virus og malware uden data tab 800 kr.
Komplet skærm udskiftning 2500 kr.
Tastatur udskiftning 1500 kr.
TrackPad Udskiftning 1300 kr.
Batteri udskiftning 950 kr.
Lademodul Udskiftning 1400 kr.
Harddisk kabel Udskiftning 700 kr
128GB SSD Harddisk inklusiv montering 850 kr.
256GB SSD Harddisk inklusiv montering 1100 kr.
512GB SSD Harddisk inklusiv montering 1900 kr.
Installation/Geninstallation af macOS 500 kr.
RAM-opgradering til 8GB 1000 kr.
RAM-opgradering til 16GB 1500 kr.
WiFi Udskiftning 800 kr.
Backup af data 700 kr.
Backup fra en defekt harddisk 1000-2500 kr

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

3 bip lyde på Macbook

Når din Macbook bipper 3 gange efter du har trykker på powerknappen, kan det skyldes forskellige ting. Det kan være RAM er stået af på din Macbook, bundkortet har taget skade eller  noget helt tredje. Vi har set mange af disse fejl og har hjulpet mange kunder gennem årene. Vi starter altid med at diagnosticere din Macbook og giver derefter en pris. Vi starter aldrig en reparation på din Macbook før vi har givet dig en pris. Det sikrer dig som kunde at du ikke får en unødvendig høj regning.

De bedste reservedele til din Macbook Pro

Når vi reparerer din Macbook Pro, så kan du altid være sikker på at vi bruge de bedste reservedele. Vi har gode kontakter inden Macbook reservedele som vi har samarbejdet med i flere år. Det sikrer dig som forbruger, at din Macbook igen vil køre helt uden problemer i flere år. Skulle der mod forventning ske noget med din Macbook under reparation, dækker vi selvfølgelig skaden uden beregning. Vi lever af vores kunder.

Macbook Pro skærm reparation

Har du tabt noget på din Macbook Retina skærm, så du ikke længere kan se hvad der foregår på LCD skærmen? Det kan også være glasset på din Macbook er så ridset, at du overvejer at få den fikset til billige penge? Så er du endt det rigtige sted. Vi kan nemlig hjælpe dig med udskiftning af LCD og glas på din Macbook. Kontakt os i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din Macbook 13″

Macbook starter ikke

Nogle Macbook modeller har det med lige pludselig at stå af. Det gælder især nogle modeller der er produceret mellem 2016-2020. Fejlen skyldes forskellige årsager og det kan være svært at finde ud af hvad problemet lige præcist er. Bundkortet som er hele din MacBooks “hjerne” kan have taget skade, processeren kan være kortsluttet, ladechippen kan være stået af eller noget helt fjerde. En Macbook er ikke nem at reparere, vi har derfor taget kurser i reparationer som disse. Kom forbi vores butik og lad os tjekke din Macbook for dig!

Fakta om enhed

Kommer snart

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.