+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Macbook Pro 13″
2016-2019

Er du den heldige ejer af en af de nye lækre Macbooks, men har stødt på problemer? Er der nogle taster på tastaturet der ikke virker som det skal? Sidder de fast og nogle reagerer måske slet ikke når du trykker? Vi kender til problemerne. Lad os der er specialister indenfor området, se din Macbook igennem og vurdere hvad der skal til for at udbedre fejlen.
Vi har nemlig over 10 års erfaring indenfor området.

De nævnte priser herunder, er blot et udpluk af de mange reparationer vi udfører. Hvis ikke du kan finde prisen, kan du kontakte os og få et tilbud der er helt uforpligtende.

 

 

Priser

Macbook Pro 13″ 2016-2019 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Fjernelse af virus og malware uden data tab 800 kr.
Komplet skærm udskiftning 4300 kr.
Tastatur udskiftning med topcase 3300 kr.
TrackPad Udskiftning 1800 kr.
Batteri udskiftning 1700 kr.
Lademodul Udskiftning 1600 kr.
Installation/Geninstallation af macOS 500 kr.
Backup af data 700 kr.
Backup fra en defekt harddisk 1000-2500 kr

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Macbook reparation af dygtige folk

Vi har hos FixByDrive dygtige teknikkere der kan tage sig af din Macbook på bedste vis. Alle vores teknikkere er gået igennem et kursus og ved nøjagtig hvad der skal til for at få repareret din Macbook så du er godt kørende igen. Vores teknikkere kan hjælpe dig med alt fra reparation af din harddisk, udredning af dine vigtige data, batteri skift eller et helt andet problem som gør at din Macbook slet ikke kan tænde? Kontakt os og hør hvordan vi hurtigt kan hjælpe dig.

Macbook taster sidder fast

Nogle macbook modeller har nogle kendte fejl som at tasterne sidder fast. Det gælder især MacBooks fra 2016-2019. Oplever du også problemer med tastaturet på din Macbook, kan det skyldes at du har en af disse modeller. Der er forskellige løsninger til problemet. Kom forbi din Macbook og lad os finde ud af hvilken løsning der er mest rentabelt for dig og din pengepung.

Få filer ud af død Macbook

Vi ved at dine filer på din Macbook er vigtige for dig. Det kan være du har familie billeder, arbejdsrelateret PDF filer, mail konti som du gerne vil have ud eller noget helt andet. Vi kan i de fleste tilfælde godt hjælpe dig med at få filerne ud fra din Macbook eller PC. Kom forbi vores værksted i Herning og lad os se på mulighederne på hvordan vi kan få filer ud fra din døde computer eller harddisk.

Reparation af Macbook i Herning

Er din Macbook blevet langsom med årene og det tager længere og længere tid at starte din computer op? Er der pladsmangel på din Macbook og du kan ikke længere gemme flere filer på den eller opdatere dit system? Måske er dit batteri dødt på din Macbook og den kan ikke længere starte? Så kan vi hjælpe dig i Herning. Vi kan udskifte din harddisk, opdatere dit system, udskifte skærmen på din Macbook, skifte tastaturet, rense computeren og hjælpe dig med alle andre problemer. Vi har repareret mange Macbooks gennem årene og ved lige præcis hvad der skal til for at reparere din Macbook. Så hvis du har en Macbook i Herning der skal til reparation, så kontakt os og vi sender en teknikker ud til dig på din adresse og tjekker hvad din Macbook fejler.

Død Macbook?

Din Macbooks harddisk, er der hvor dine billeder er gemte. Dvs., alle de billeder du har taget med din iPhone som du har gemt på din Macbook, alle videoer du har optaget med din smartphone som du har overført til din Macbook, ligger deri. Men hvad gør du når du har brugt alt pladsen på din Macbook? Eller hvis din harddisk pludselig går i stykker og du skal have reddet dine data? Det kan være du bare vil have opgraderet din Macbook med en SSD disk, så den kører hurtigere end den har gjort hidtil? Så skal vi nok hjælpe dig. Vi har flere hundrede reparationer indenfor Macbooks og kan med garanti også hjælpe dig og din Macbook med harddisk problemer.

Tastatur udskiftning på din Macbook i Herning

Virker dit tastatur ikke længere og din trackpad driller nogle gange? De reagerer måske ikke efter du har spildt kaffe eller sodavand på din Macbook? Vi kender til problemet og reparerer det til Danmarks bedste priser. Vi har udført reparationer som væskeskade rigtig mange gange og ved præcis hvorfor din Macbook opfører sig som den gør. De fleste gange kræver det blot en tastaturudskifning, men i nogle tilfælde kræver det dog at den skal på værksted til diagnose. Diagnose af din Apple Macbook er altid gratis hos FixByDrive.

Tabt væske ud over din Macbook i Herning?

Har du tabt cola, vin eller andet på din Macbook så tastatur ikke reagerer længere? Så kan vi udskifte det for dig. Det kan også være den ikke længere tænder eller bare slukker igen efter du har trykket på tænd-knappen? Vi kender til de fleste problemer en Macbook kan have og kan med garanti også fine en løsning til dig og din Macbook. Du kan på denne side finde relevante priser på din Macbook. Vores butik/værksted ligger i Herning på Bredgade 41. Lige ved Føtex P-plads.

Billig Macbook reparation i Herning

Vores priser på Macbook reparationer er altid billige. Vi bestræber os på at være de billigste og bedste i Holstebro omegn. Vi giver altid prismatch på reparationer, så længe der bliver brugt samme kvalitetsreservedele som vi gør. Vi er så sikre på vores kvalitet, at vi giver livstidsgaranti på de fleste Macbook reparationer.
Vi opdaterer vores priser ugentlig for at være sikre på at vi tilbyder de bedste priser, men skulle det glippe og du finder en pris der er billigere end os i Holstebro, matcher vi prisen. Hvis du vil have os til at fikse din enhed, så kom forbi os på Bredgade 41 i Herning!

Væskeskadet Macbook i Herning

Vi kender det allesammen, hvor vi kommer til at spilde noget udover vores Macbook. Det kan være vand, cola, vin, kaffe eller noget andet. Men hvad skal der nu ske med dine filer som du har på din Macbook, og du har glemt at tage en backup af dine filer? Kan man redde dine data? Hvad med skole- og arbejdsrelateret indhold som ligger i din harddisk? Vi kan hjælpe dig med at få dine filer ud, så du ikke skal ud og bruge flere tusinde kroner på at gendanne dine filer. Vi er meget prisvenlige og kan med garanti hjælpe dig.

Fakta om enhed

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.