+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Macbook Pro 13″
2016-2019

Er du den heldige ejer af en af de nye lækre Macbooks, men har stødt på problemer? Er der nogle taster på tastaturet der ikke virker som det skal? Sidder de fast og nogle reagerer måske slet ikke når du trykker? Vi kender til problemerne. Lad os der er specialister indenfor området, se din Macbook igennem og vurdere hvad der skal til for at udbedre fejlen.
Vi har nemlig over 10 års erfaring indenfor området.

De nævnte priser herunder, er blot et udpluk af de mange reparationer vi udfører. Hvis ikke du kan finde prisen, kan du kontakte os og få et tilbud der er helt uforpligtende.

 

 

Priser

Macbook Pro 13″ 2016-2019 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Fjernelse af virus og malware uden data tab 800 kr.
Komplet skærm udskiftning Kontakt for pris.
Tastatur udskiftning med topcase Kontakt for pris.
TrackPad Udskiftning 1800 kr.
Batteri udskiftning 1700 kr.
Lademodul Udskiftning 1600 kr.
Installation/Geninstallation af macOS 500 kr.
Backup af data 700 kr.
Backup fra en defekt harddisk 1000-2500 kr

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Macbook reparation af dygtige folk

Vi har hos FixByDrive dygtige teknikkere der kan tage sig af din Macbook på bedste vis. Alle vores teknikkere er gået igennem et kursus og ved nøjagtig hvad der skal til for at få repareret din Macbook så du er godt kørende igen. Vores teknikkere kan hjælpe dig med alt fra reparation af din harddisk, udredning af dine vigtige data, batteri skift eller et helt andet problem som gør at din Macbook slet ikke kan tænde? Kontakt os og hør hvordan vi hurtigt kan hjælpe dig.

Fakta om enhed

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.