+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Macbook Pro 15″ 2009-2012

Har du tabt din Macbook eller spildt vin på den? Så er du desværre en ud af de mange uheldige Apple Macbook brugere. Vi har igennem mange år repareret Macbooks der har fået væskeskade, som ikke længere kan tænde. Står du også i samme situation, kan du kontakte os på mange måder.
Vores nummer er 93109899. Du kan også søge efter “FixByDrive” på Facebook og skrive til os derfra, for at høre nærmere om en Macbook reparation.

Se længere nede, hvor vi har skrevet ned de mest populære reparationer indenfor Macbook computere. Fandt du alligevel ikke hvad du søgte? Kontakt os og vi vil hjælpe dig på bedste vis.

 

 

Priser

Macbook Pro 15″ reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Fjernelse af virus og malware uden data tab 800 kr.
Komplet skærm udskiftning 2900 kr.
Tastatur udskiftning 1800 kr.
TrackPad Udskiftning 1100 kr.
Batteri udskiftning 1000 kr.
Lademodul Udskiftning 1400 kr.
Harddisk kabel Udskiftning 800 kr
128GB SSD Harddisk inklusiv montering 850 kr.
256GB SSD Harddisk inklusiv montering 1100 kr.
512GB SSD Harddisk inklusiv montering 1900 kr.
Installation/Geninstallation af macOS 500 kr.
RAM-opgradering til 8GB 1000 kr.
RAM-opgradering til 16GB 1500 kr.
WiFi Udskiftning 800 kr.
Backup af data 700 kr.
Backup fra en defekt harddisk 1000-2500 kr

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Vandskade i din Macbook Pro?

Mange af os kender det. Man sidder og drikker et glas vand eller cola og pludselig kommer man til at hælde det ud over sin Macbook. Din Macbook kan nu ikke tænde og tastaturet lyser slet ikke op. Hvad så med de filer du ikke har taget en backup af? Ingen problem. Vi skal nok hjælpe dig. Vi er 90% sikker på at vi kan redde dine data.

Udekørende vogn

En udekørende vogn der kommer hjem til din adresse og klarer opgaven i vognen mens du er sammen med familien? Det er os. Ved at kontakte os, slipper du for at køre rundt efter et værksted for at reparere din Macbook Pro. Slap af derhjemme og brug hellere tiden med familien.

Macbook starter op med sort skærm

Du har sikkert oplevet at du trykker på start knappen på din Macbook, du hører en lyd på at den starter, også sker der ikke mere. Sort skærm på din Mac. Vi kender fejlen. Vi har repareret mange af disse typer fejl og kan sikkert også hjælpe dig. Vi yderaltid 2 års garanti på vores reparationer.
Sort skærm på Macbook pro eller Macbook er, er en kendt fejl og vi vil nok mene at 50% af en Macbook ejer har oplevet det på et eller andet tidspunkt.
Kan vi ikke reparere det? Så betaler du ikke noget som helst. Nemmere bliver det ikke. Det kalder vi god kundeservice.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.