+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Macbook Pro 15″
2016-2019

Knapperne sidder fast på din Macbook Pro? Vi kender til problemet. Vi har udbedret denne type fejl mange gange og ved hvad der skal til for at få din Macbook til at køre igen. Det er ikke kun udskiftning af tastatur vi kan lave. Vi kan også hjælpe dig med softwareopdatering, overførsel af data, iCloud hjælp og mange andre serviceydelser. Tjek blot priserne herunder og vurder selv hvorfor du skal vælge os som din næste reparatør.

Vores åbningstider er alle dage mellem 8-23. Så du er velkommen til at ringe til os, for at høre mere om vores priser. Vores telefontider er mellem 8-19.

 

 

Priser

Macbook Pro 15″ 2016-2019 reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Fjernelse af virus og malware uden data tab 800 kr.
Komplet skærm udskiftning 5000 kr
Tastatur udskiftning med topcase 4000 kr.
TrackPad Udskiftning 1800 kr.
Batteri udskiftning 1700 kr.
Lademodul Udskiftning 1600 kr.
Installation/Geninstallation af macOS 500 kr.
Backup af data 700 kr.
Backup fra en defekt harddisk 1000-2500 kr

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Væskeskade?

Har du tabt noget væske på din Macbook der kræver en reparation? Vi kan hjælpe dig. Vi er stolte over at kunne tilbyde logic board/main board reparation af din Macbook til de absolut bedste priser. Vi er så sikre på vores lave priser, at hvis du finder reparationen billigere et andet sted, så matcher vi. Så enkelt er det hos os.

Macbook tænder ikke?

Når din Macbook ikke kan tænde, kan det skyldes mange ting. Det kan være batteriet er stået af, bundkortet kan have taget skade eller noget helt tredje. Vi har det rette udstyr til at diagnosticere din Macbook og kan hurtigt finde frem til fejlen der gør at din Macbook ikke kan starte. Kom forbi vores værksted og lad os tjekke for dig hvad din Macbook fejler.

Sort skærm på Macbook?

Sort skærm på en Macbook er noget vi tit har set. Det kan være LCDen på din Macbook sært er gået i stykker eller backlight kredsen er stået af, der gør at din MacBooks skærm ikke længere virker som den skal. Når skærmen er sort er det svært at se, om din Macbook overhovedet er tændt. Vi har det nyeste udstyr på vores værksted, der kan diagnosticere din Macbook. Sving forbi vores værksted på Bredgade 41 i Herning og lad os se hvad vi kan finde ud af til dig!

Fakta om enhed

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.