+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Macbook Pro 17″ 2009-2012

Vi har over 10 års erfaring indenfor Macbook reparationer, samt andre Apple enheder som iPhone, iPad og iMac. Det at vi har repareret enheder som disse, har gjort at vi er blevet eksperter indenfor reparation af andre smarte enheder som Samsung, Sony og mange andre enheder.
En stor del af vores reparationer kan klares indenfor få timer når der er tale om Macbook Pro, men i nogle tilfælde kan der dog godt gå længere tid, f.eks. når der er tale om en væskeskade.

Vi kan kontaktes via telefon, mail eller Facebook.

Priserne på de forskellige Macbook reparationer kan ses herunder.

 

 

Priser

Macbook Pro 17″ reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Fjernelse af virus og malware uden data tab 800 kr.
Komplet skærm udskiftning 2900 kr.
Tastatur udskiftning 1800 kr.
TrackPad Udskiftning 1000 kr.
Batteri udskiftning 1000 kr.
Lademodul Udskiftning 1200 kr.
Harddisk kabel Udskiftning 800 kr
128GB SSD Harddisk inklusiv montering 850 kr.
256GB SSD Harddisk inklusiv montering 1100 kr.
512GB SSD Harddisk inklusiv montering 1900 kr.
Installation/Geninstallation af macOS 500 kr.
RAM-opgradering til 8GB 1000 kr.
RAM-opgradering til 16GB 1500 kr.
WiFi Udskiftning 800 kr.
Backup af data 700 kr.
Backup fra en defekt harddisk 1000-2500 kr

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Du ringer, vi kører ud.

Har du travlt med andet og ikke gider at køre efter et værksted? Så kan du altid ringe til os. Vi sender en teknikker ud til dig for at udføre reparationen af din enhed hurtigst muligt. Vi kommer typisk indenfor få timer og klarer reparation i løbet af 30 min. Kan din enhed ikke repareres på stedet? Ingen problem. Vi tager den på værksted og du får i mellemtiden en gratis låne telefon. Det bliver altså ikke nemmere.

Billigt, enkelt og nemt.

Vi stræber altid på at være de bedste indenfor reparation af de forskellige enheder som iPhone, iPad, Macbook, Samsung, Huawei osv. Vi ligger allerede nummer 1 i hele Midtjylland og vil gøre alt for at bibeholde vores flotte 1. plads.

Hvid skærm på Macbook

Hvis din Macbook tænder uden den kommer videre, og det eneste du kan se, er en hvid skærm, så er der hjælp at hente hos os. Vi kender de mest typiske fejl på en Macbook, der ikke kan komme videre efter en hvid skærm. Kom forbi vores butik på Bredgade 41, så skal vi nok finde den bedste løsning til dig. Du behøver nødvendigvis ikke tabe dine data, for vi kan i de fleste tilfælde redde dine filer, så du kan fortsætte dit arbejde efter endt reparation.

Macbook vil ikke starte

Har du prøvet at skifte din lader ud? Prøv at lade din Macbook op med en anden lader og de om dette afhjælper problemet. Hvis den stadig ikke lader, så lad din Macbook være tilsluttet din lader i et par timer og se om det løser problemet. Hvis dette heller ikke hjælper, kan det være der er noget galt med computeren og den trænger til service. Det kan vi hjælpe med hos FixByDrive. Sving endelig forbi vores butik på Bredgade 41 i Herning og lad os servicere din Macbook så den igen virker.

Macbook der ikke vil opdatere

En Macbook kan i nogle tilfælde ikke opdatere. Det kan skyldes mange ting og her er blot nogle få eksempler på hvorfor den ikke kan opdatere:

– Din Macbook er for gammel til at køre et nyere system
– Der er en fejl i dit nuværende system der gør at du ikke kan opdatere
– Der er en fejl i den opdatering du prøver at installere, der gør at din Macbook ikke kan læse filen
– Din internetforbindelse er ustabil

Hvis du ikke selv kan finde ud af hvad der gør at din macbook ikke kan opdatere, så giv os et kald. Vi hjælper dig gerne over telefonen – ganske gratis.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.