+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Macbook Pro Retina 13″
Late 2012 – 2015

Er du også utålmodig når din Macbook er langsom og det tager flere minutter at starte den op? Måske har du fået virus på din Macbook uden at du ved det? Det kan vi hjælpe dig med hos FixByDrive. Vi kan klare alt fra harddisk udskiftning, optimering af din Macbook eller sætte nyt kølepaste i, så din macbook kører som ny igen.

Er du i tvivl om hvad din computer fejler? Så kan du med fordel kontakte os og finde ud af hvad din Macbook Pro Retina fejler.

Macbook Pro Reparationspriser står herunder. Hvis ikke du kan finde prisen, bedes du kontakte os så vi sammen kan se hvordan vi kan hjælpe dig med din Macbook Pro Retina.

 

 

Priser

Macbook Pro 13″ Retina reparationspriser

Hvis ikke du kan finde prisen på din reparation, kan du altid kontakte os på 93109899

 

Fjernelse af virus og malware uden data tab 800 kr.
Komplet skærm udskiftning 3600 kr.
Tastatur udskiftning 1800 kr.
TrackPad Udskiftning 1000 kr.
Batteri udskiftning 1200 kr.
Lademodul Udskiftning 1400 kr.
128GB SSD Harddisk inklusiv montering 1700 kr.
256GB SSD Harddisk inklusiv montering 2400 kr.
512GB SSD Harddisk inklusiv montering 2900 kr.
Installation/Geninstallation af macOS 500 kr.
RAM-opgradering til 8GB
RAM-opgradering til 16GB
WiFi Udskiftning
Backup af data 700 kr.
Backup fra en defekt harddisk 1000-2500 kr

 

Livstidgaranti

Vi giver livstidsgaranti på de fleste reparationer udført af os. Dvs. så længe din enhed ikke har nogle fysiske skader, dækker vores garanti.

Gratis kørsel

Vi kører altid gratis ud og reparerer din enhed i vores specialbyggede varevogn. Vi kører altid gratis ud i Herning, Silkeborg og Holstebro omegn.

De bedste reservedele

Vi bruger udelukkende kvalitetsreservedele når vi reparerer din enhed. Alle vores reservedele bliver testet hos fabrikanten og af os manuelt.

Reparation på kun 30 min

95% af alle vores reparationer kan klare indenfor 30 min. Der er dog nogle enkelt tilfælde der kan tage lidt længere tid såsom væskeskade og dataudredning.

Bedste service

Vi er et af Danmarks bedste reparatører, hvilket også afspejler sig på vores kunde anmeldelser. Se blot Trustpilot, Google og Facebook og bedøm selv.

Gratis låne Macbook

Vi ved hvormeget din Macbook betyder for dig. Det kan være du bruger din Macbook på arbejde, i skole eller noget helt tredje. Netop derfor udlåner vi en gratis Macbook til dig hvis vi ikke kan reparere din Macbook på stedet når vi kører ud til dig. Du kan i mellemtiden fortsætte dit arbejde hvor du slap, mens vi reparerer din Macbook og kommer tilbage med den til dig efter endt reparation.

Driller tastaturet på din Macbook?

Tastaturet på din Macbook kan til tider godt drille. Det kan være den trykker af sig selv, at den slet ikke reagerer, trykker dobbelt eller knapperne sidder fast. Problemerne kan være mange når vi taler om Macbook tastaturer, men der er hjælp at hente. Kontakt os via vores telefonnummer, så kommer vi ud til dig i vores udekørende vogn og reparerer din Macbook i Herning, Silkeborg, Holstebro og Struer.

Spildt væske på Macbook?

Har du været uheldig og tabe kaffe, vand, cola eller vin på din MacBooks tastatur så det virker klistret og knapperne sidder fast? Måske reagerer nogle af knapperne ikke? Vi har repareret mange MacBooks med væskeskader og kan også hjælpe dig. Vi er som det eneste værksted i Midtjylland, der kan reparere MacBooks med væskeskader. Vi yder altid 2 års garanti på reparationer.

Fakta om enhed

Kommer snart.

Har du brug for hjælp til at finde reparationsprisen? Eller i tvivl om hvilken model du har?

Ring til os på 93109899, så skal vi nok hjælpe dig.