+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Reparation af Macbook i Holstebro

Har du en Macbook i Holstebro der kræver en reparation? Reparation af skærm, tastatur eller noget helt tredje? Udskiftning af batteri på din Macbook måske? Vi kan reparere din Apple Macbook i mange tilfælde, også selvom din Macbook ikke starter op eller du har spildt væske på den og den ikke længere reagerer som den plejer. Du kan herunder finde de forskellige Macbook modeller og se prisen på de forskellige reparationer. Klik på et af billederne og se hvorfor du skal vælge os som din foretrukne Macbook reparatør. Kan du ikke finde prisen på din Macbook reparation? Så kontakt os, så finder vi prisen for dig og kører ud til dig i Holstebro og reparerer din Macbook på stedet.

Apple Macbook reparationer i Holstebro omegn

Når du har brug for en reparation af din Macbook, kan du altid kontakte os. Vi kører gratis ud til dig og vurderer hvad det kræver for at reparere din Macbook. Du får herefter en pris som du enten accepterer eller afslår. Vi reparer aldrig noget før vi har fået accept fra kunden. Så tøv ikke med at kontakte os og lad os vise hvorfor det er os der skal reparere din Apple Macbook computer.

 

Billig reparation af Macbook i Holstebro

Vores priser på Macbook reparationer er altid billige. Vi bestræber os på at være de billigste og bedste i Holstebro omegn. Vi giver altid prismatch på reparationer, så længe der bliver brugt samme kvalitetsreservedele som vi gør. Vi er så sikre på vores kvalitet, at vi giver livstidsgaranti på de fleste Macbook reparationer.
Vi opdaterer vores priser ugentlig for at være sikre på at vi tilbyder de bedste priser, men skulle det glippe og du finder en pris der er billigere end os i Holstebro, matcher vi prisen.

 

Macbook og andre reparationer i Holstebro

Det er ikke kun Apple Macbook vi reparerer i Holstebro. Vi reparerer også enheder som iPhone, Apple Watch, Samsung, Huawei, Noki, Xiomi, Lg, Motorola, iPad, Tablet og mange andre enheder. Er du i tvivl om vi kan reparere din enhed? Så ring til os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Tabt væske ud over din Macbook i Holstebro?

Har du tabt cola, vin eller andet på din Macbook så tastatur ikke reagerer længere? Så kan vi udskifte det for dig. Det kan også være den ikke længere tænder eller bare slukker igen efter du har trykket på tænd-knappen? Vi kender til de fleste problemer en Macbook kan have og kan med garanti også fine en løsning til dig og din Macbook. Du kan på denne side finde relevante priser på din Macbook.

 

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 27012213 

Betalingsmuligheder

Følg os