+ 45 93 10 98 99 info@fixbydrive.dk
Select Page

Reparation af Macbook i Silkeborg

Er din Macbook blevet langsom med årene og det tager længere og længere tid at starte din computer op? Er der pladsmangel på din Macbook og du kan ikke længere gemme flere filer på den eller opdatere dit system? Måske er dit batteri dødt på din Macbook og den kan ikke længere starte? Så kan vi hjælpe dig i Herning. Vi kan udskifte din harddisk, opdatere dit system, udskifte skærmen på din Macbook, skifte tastaturet, rense computeren og hjælpe dig med alle andre problemer. Vi har repareret mange Macbooks gennem årene og ved lige præcis hvad der skal til for at reparere din Macbook. Så hvis du har en Macbook i Herning der skal til reparation, så kontakt os og vi sender en teknikker ud til dig på din adresse og tjekker hvad din Macbook fejler.

Død Macbook?

Din Macbooks harddisk, er der hvor dine billeder er gemte. Dvs., alle de billeder du har taget med din iPhone som du har gemt på din Macbook, alle videoer du har optaget med din smartphone som du har overført til din Macbook, ligger deri. Men hvad gør du når du har brugt alt pladsen på din Macbook? Eller hvis din harddisk pludselig går i stykker og du skal have reddet dine data? Det kan være du bare vil have opgraderet din Macbook med en SSD disk, så den kører hurtigere end den har gjort hidtil? Så skal vi nok hjælpe dig. Vi har flere hundrede reparationer indenfor Macbooks og kan med garanti også hjælpe dig og din Macbook med harddisk problemer.

 

Tastaturudskiftning i Silkeborg

Virker dit tastatur ikke længere og din trackpad driller nogle gange? De reagerer måske ikke efter du har spildt kaffe eller sodavand på din Macbook? Vi kender til problemet og reparerer det til Danmarks bedste priser. Vi har udført reparationer som væskeskade rigtig mange gange og ved præcis hvorfor din Macbook opfører sig som den gør. De fleste gange kræver det blot en tastaturudskifning, men i nogle tilfælde kræver det dog at den skal på værksted til diagnose. Diagnose af din Apple Macbook er altid gratis hos FixByDrive.

 

Macbook reparation i Silkeborg

Silkeborg Macbook reparation, er et af de mest søgte ord på Google i Silkeborg. Men er det fordi man ikke ved hvem der skal reparere ens Macbook? Eller fordi man ikke stoler på et værksted, man kun har hørt dårlige rygter om? Så er det godt vi er her for dig. Vi har kun tilfredse kunder og kan med stolthed sige at vi ligger nummer 1 i Silkeborg og mange andre byer, når der er tale om reparationer som Macbook og iMac. Du er velkommen til at besøge Trustpilot og se hvorfor du skal vælge os til at reparere din Macbook.

 

Væskeskadet Macbook i Silkeborg

Vi kender det allesammen, hvor vi kommer til at spilde noget udover vores Macbook. Det kan være vand, cola, vin, kaffe eller noget andet. Men hvad skal der nu ske med dine filer som du har på din Macbook, og du har glemt at tage en backup af dine filer? Kan man redde dine data? Hvad med skole- og arbejdsrelateret indhold som ligger i din harddisk? Vi kan hjælpe dig med at få dine filer ud, så du ikke skal ud og bruge flere tusinde kroner på at gendanne dine filer. Vi er meget prisvenlige og kan med garanti hjælpe dig.

 

Kontaktoplysninger

Telefon: +45 93 10 98 99

Email: Info@fixbydrive.dk

CVR: 27012213 

Betalingsmuligheder

Følg os